Не балетом єдиним: одіозна Анастасія Волочкова вирішила стати співачкою і презентувала свою нову пісню

Анастасія Волочкова вирішила відпочити від балету і зайнялася розвитком свого нового таланту.

Скандальна балерина Анастасія Волочкова вирішила тепер демонструвати своїм прихильникам не лише шпагати, але і в своїх шоу-програмах вставляти номера, в яких вона буде співати. Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграм балерина опублікувала відео з виступу. У підписі до відео Волочкова пояснила, що виконала пісню «Одна» поета і композитора Олексія Малахова. Музичний номер Анастасія виконала в дуже яскравому образі. Балерина вбралася в сяючий сріблом наряд з страз і пайеток – міні-плаття і високі ботфорти, а також одягла білявий перуку, прикрасивши голову блискучим камінням аксесуаром. Разом з Волочкової на сцені танцювали молоді чоловіки в чорних брюках і білих піджаках.

Якщо уважно подивитися відео, то можна помітити, що Волочкова співає не вживу, а під фонограму. Можливо, починаюча співачка ще не ризикує виступати наживо. Цікаво, що Волочкова відключила можливість фоловерів коментувати відео зі своїм. Ймовірно, балерина не хотіла бачити критику її вокальних даних від публіки.

Варто відзначити, що пісня “Одна” – це не перший записаний трек Волочкової. Свої перші пісні артистка записала в студії ще в 2019 році, але розвивати себе як співачку Анастасія почала тільки зараз. Волочкова навіть встигла зняти кліп на одну з пісень. Але поки що її творчість не знайшло свою аудиторію і не має успіху.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.