(Відео) Єдина онука Алли Пугачової талановито заспівала іспанською: династія продовжується

Дочка російської співачки Христини Орбакайте і єдина онучка Алли Пугачової пішла по стопах знаменитих родичок. Клавдія заспівала, причому відразу на іспанському.

Христина Орбакайте вже тричі зробила свою матір Аллу Пугачову бабусею. Вперше вона ощасливила Примадонну у 1991-му, коли народився Микита Пресняков. Через 7 років онуків у легенди естради стало двоє — на світ з’явився другий син Христини Дені Байсаров. Нарешті у 2012-му цей чоловічий колектив розбавила Клава, яку Орбакайте народила від нинішнього чоловіка Михайла Земцова.

Кристина Орбакайте с мужем и детьми
Христина Орбакайте з чоловіком і дітьми

Пара живе в Америці, адже саме там у Михайла бізнес, а Клавдія ходить до місцевої школи, де показує успіхи. Вона відмінно володіє англійською та іспанською мовами, займається балетом і вокалом. Більш того, в арсеналі юної героїні нашої сьогоднішньої статті вже є власна іспаномовна пісня під назвою “Ser Amigos”.

Думка публіки розділилася. Одні залишилися в захваті від голосу онучки Пугачової, інші ж обурені тим, що через дітей зірок потрапити на естраду невідомому таланту неможливо:

  • “Схожа на Аллу!”;
  • “У Клавочки добре вийшло заспівати на іспанській, просто супер!”;
  • “Дуже красива пісня”;
  • “Такий приємний дитячий голосок! Розумниця”;
  • “Чергова “талановита” дочка. Скільки можна пропихати своїх?!”;
  • “Батьки з глузду з’їхали…”.
Крістіна Орбакайте з дочкою Клавдією
Христина Орбакайте з дочкою Клавдією

До речі, старший онук Примадонни, Микита Пресняков, теж захоплений музикою, правда в жанрі року. Дені ж знімається в рекламі і займається фотографією. Що стосується молодших дітей Пугачової і Галкіна, двійнят Лізи і Гаррі, то їм поки що зарано обирати майбутню професію, дітлахи навчаються в 1 класі.

Більше цікавого про цю знамениту родину дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.