Стало відомо, скільки коштує навчання сина Потапа і Ірини Горовий в елітній приватній школі: шалені гроші

Екс-подружжя Потап та Ірина Горова відправили свого сина на навчання в приватну школу під Києвом, де один навчальний рік коштує чималих грошей.

До шлюбу з Настею Каменських Олексій Потапенко був одружений на Ірині Горовій, яка подарувала йому первістка — сина Андрія. Також пара разом виховувала дочку Ірини від попереднього обранця Наташу, її музикант прийняв як рідну.

Ірина Горова і Потап на проекті "Голос країни"
Ірина Горова і Потап

Звичайно, батьки хочуть для своєї дитини всього найкращого. Герої нашої сьогоднішньої статті не стали винятком. Падчерка Потапа вже доросла і працює в продюсерському центрі матері і вітчима MOZGI GROUP. Саме Наташа займається просуванням української співачки болівійського походження Мішель Андраде.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

Андрію ж поки всього 12 і він вчиться в школі, але не простій, а приватній. Більш того, щоб потрапити до лав учнів, дітлахам потрібно проходити тестування. Якщо результати будуть відповідати необхідному рівню підготовки, то тільки тоді дитина зможе стати учнем.

Зіркові батьки віддали свого єдиного сина в Britannica School в Київській області. Там для всебічного розвитку діти відвідують музеї, галереї, конференції, семінари та навіть археологічні розкопки. Щодня протягом навчального дня учні гуляють на свіжому повітрі, тому на території побудовані мотузковий парк і спортивний майданчик, а харчування в школі п’ятиразове.

Школа, у якій навчається Андрій Потапенко
Школа, у якій навчається Андрій Потапенко

Все це задоволення коштує 12 тисяч доларів на рік, що в перекладі на гривні за поточним курсом становить майже 332 тисячі або 55 мінімальних зарплат. Ця сума включає в себе оплату за харчування, підручники, а також відвідування творчої та спортивної студій.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.