У Тіни Кароль випадково розстебнулась і впала сукня під час зйомок телешоу (відео)

Під час нового випуску шоу "Ліпсінк баттл " на телеканалі "1 + 1 " з Тіною Кароль стався конфуз - у неї раптово розстебнулась сукня, під якою нічого не було.

Українська співачка Тіна Кароль стала ведучою нового розважального шоу “Ліпсінк Батл ” разом з виконавцем Потапом. Щотижня вона з’являється в ефірі програми і радує фанатів своїми яскравими і незвичайними образами.

Нещодавно в Мережі з’явилося коротке відео з шостого епізоду шоу пародій “Ліпсінк баттл “, де зі співачкою і ведучою проекту Тіною Кароль стався конфуз.

Тіна з’явилася в ефірі в яскравій відвертій сукні кольору фуксії, яке прикрашали камені, а застібалося воно зверху на шиї. Коли Тіна запросила на сцену нових учасників, у неї несподівано розстебнулась сукня і вона мало не залишилася на сцені без одягу. Артистка встигла зловити наряд, але стало зрозуміло, що під сукнею в неї немає нижньої білизни.

Реакція виконавиці на такий конфуз приємно здивувала глядачів. Тіна почала буквально заливатися сміхом.

“Припини показувати прес! Ти бачиш, що з нею діється “, – звернувся до Євгена Кота співведучий Тіни Потап.

Публіка відреагувала на цей конфуз з гумором. Деякі похвалили Кароль, що навіть в такій ситуації, вона продовжує триматися на сцені.

“Тіна вогонь”, “Гарна реакція”, “Красу Тіни навіть сукні не витримують”, “Сміх у Тіни дійсно забавний”, “Молодець Тіна”, “Встигла”, “Такий заразливий сміх, захотілося подивитися« », – пишуть коментатори.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.