Світлана Лобода в ніжній чорній сукні з величезним вирізом подражнила чоловіків біля дзеркала

LOBODA - це співачка, яка бере публіку не тільки вокалом, харизмою і величезною енергією, а ще й мегапривабливою зовнішністю.

Західні риси обличчя і правильний макіяж – зброя цієї вмілої красуні. Її вбрання – це окрема тема, яка тільки підкреслює шарм співачки. Не так давно Лобода була на лікарняному, і тільки кілька днів тому вийшла і увірвалася в роботу. Далося їй це не без труднощів – організм ще не зміцнів і навалилося багато незавершених справ.

Проте, Світлана знайшла хвилинку, щоб надіти просто запаморочливе плаття і позувати перед дзеркалом. Відео вона оприлюднила в Інстаграм-профілі, спеціально, щоб ввечері п’ятниці порадувати свою аудиторію красивим контентом.

Футболка Світлани Лободи – чорне, ніжне, легке. Воно має виріз в області декольте, і величезний виріз зліва – такий, через який можна без зусиль виставити ніжку, щоб роздратувати публіку.

“Довго я байдикувала… Вийшла на роботу, четвертий день як білка в колесі …. Дорого хворіти нам все ж обходиться) До кінця квітня я поза зоною”, – висловилася виконавиця Світлана Лобода в описі під власним роликом 16 квітня 2021 року .

Відзначимо, Світлана Сергіївна Лобода, також відома як LOBODA – 38-річна українська співачка, ведуча, автор пісень. Заслужена артистка України. Лобода вже більше п’яти років живе і розвивається творчо в Росії. Там же виховує своїх дітей. А ось з приводу особистого життя артистки нічого невідомо – подейкують, вона зустрічається зі всесвітньо відомим рокером Тіллем Ліндеманном. Але цю інформацію офіційно так ніхто і не підтвердив.

Схожі статті

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.