Любов Успенська вийшла в світ з трирічною прийомною дочкою – зворушливе фото

Королева шансону Любов Успенська відвідала важливий захід в компанії своєї малолітньої дочки, яку недавно удочерила. Знімок розлетівся по інтернету.

Зокрема, напередодні співачка шансону Любов Успенська прийшла на церемонію вручення премії в компанії малятка Ніколь. Батьківське право на неї шансоньє отримала в серпні 2020 року. Тоді в мережі вона опублікувала відео зі зворушливою милою дівчинкою. Публіка не відразу повірила, що Успенська дійсно удочерила дівчинку.

Однак зараз, коли знаменита співачка з’явилася на врученні премії Cosmopolitan Men ‘s Awards, тримаючи за руку ту саму дівчинку, все стало ясно – у неї дійсно справжні материнські почуття до малятку Ніколь.

Як виглядає прийомна дочка співачки Любові Успенської?

Як виглядає прийомна дочка співачки Любові Успенської
Як виглядає прийомна дочка співачки Любові Успенської

Незважаючи на те, що її “нова мама ” дуже популярна, вона намагається не перегинати з популярністю, і не “красується ” прийомною дочкою на кожному кроці. Відомо про дівчинці трохи: малятко звуть Ніколь, їй три роки, Любов, судячи з усього, пророкує їй майбутнє актриси і моделі, у всякому разі, дитина вже взяв участь в показі Яни Рудковської.

Нагадаємо, в 2019 році знаменита шансоньє заявила, що хоче другу дитину. До цього у неї була тільки одна дочка – Тетяна Плаксина, яку співачка народила в 1989 році. Зараз Тетяні 31 рік.

Тому в тому ж 2019 році Успенська оголосила кастинг на донорів біоматеріалів для ЕКО. У серпні 2020 го року співачка заявила, що стала опікуном, а пізніше і прийомною матір’ю хлопчика і дівчинки.

Дітей вона показала в відео на власному акаунті в Інстаграм.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.