26-річна “татова донька” Ліза Арзамасова вагітна від 47-річного Іллі Авербуха: “Ділимося нашою радістю”

Зірка серіалу "Татусеві дочки" Ліза Арзамасова в очікуванні первістка. Дівчина продемонструвала свій округлий живіт на публіку.

Про роман молодої актриси Лізи Арзамасова і фігуриста Ілля Авербуха стало відомо влітку 2020 го, коли вони потрапили в об’єктив камер папараці, сидячи в ресторані. Довгий час відносини Лізи і Іллі сприймали як піар, адже між закоханими суттєва різниця у віці – Ілля старше Лізи на цілих 22 роки. Але вже 20 грудня стало відомо, що Арзамасова і Авербух одружилися.

Єлизавета Арзамасова і Ілля Авербух одружилися в кінці того року
Єлизавета Арзамасова і Ілля Авербух одружилися в кінці минулого року

Сьогодні, 30 квітня, Ліза Арзамасова зізналася, що вагітна. Дівчина опублікувала коротке зворушливе відео, на якому показала свій вже не маленький живіт у всій красі. Ліза позувала на кухні з чашкою чаю, в цей момент підійшов її чоловік Ілля і обійняв ззаду, погладжуючи живіт.

“Ділимося нашою радістю самі, поки нас в цій радості не стали« викривати »пильні спостерігачі. Всім гарного дня, бережіть один одного! “, – підписала відео Ліза.

Користувачі Мережі тут же почали вітати майбутніх батьків.

“Вітаю! Які ж ви молодці! “,” Лізонька, малятко наше, вітаємо! Це чудо! Бережи себе і маленького “,” Ліза, прийміть вітання від душі. Дуже раді за вас з Іллею “,” Поздравляю !!! Легкої вагітності “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, 47-річний Ілля Авербух має 17-річного сина від першого шлюбу, який після розлучення батьків живе з батьком.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.