Як виглядає і чим займається рідний брат Максима Галкіна: не має нічого спільного з шоуменом

Рідний брат гумориста і шоумена Максим Галкін Дмитро - людина не публічна. Його не зустрінеш на світських заходах і телебаченні.

Дмитро Олександрович Галкін – старший брат відомого шоумена і чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна. Різниця у віці у них становить 12 років. Максим Галкін рано втратив батьків. У 2002 році від раку помер батько, через два роки ця ж хвороба забрала маму. Тому його брат Дмитро в якійсь мірі замінив йому батьків. Брати мають дуже хороші відносини і регулярно зустрічаються на сімейні посиденьки.

Максим Галкін з рідним братом Дмитром
Максим Галкін з рідним братом Дмитром

Як живе і чим займається Дмитро Галкін

Брат Максима Галкіна Дмитро – не публічна людина, він займається серйозним бізнесом. Чоловік займається створенням озброєння для російської армії – очолює ТОВ “Військово-промислова компанія “. Крім цього він є одним з керівників найбільших компаній: «Союзтехінтер», вона здійснює продаж нафти, і «Автопроімпекс» – це підприємство працює в оборонній сфері.

Дмитро Галкін - великий бізнесмен
Дмитро Галкін – великий бізнесмен

Цікаво, що в 90-х роках Дмитро Галкін пробував себе в шоу-бізнесі. Він продюсував групу “Чай вдвоем”, але швидко зрозумів, що це не його.

Зараз Дмитро Галкін основну частину свого часу проводить в Ізраїлі. Там він придбав нерухомість і проживає з сім’єю. Дмитро одружений, має двох дітей – хлопчика Гришу і дівчинку Аліну.

Дмитро Галкін з дружиною і дітьми
Дмитро Галкін з дружиною і дітьми

Схожі статті

Такі пончики самі в рот просяться: “пухнасті” і дуже смачні, а робляться зовсім просто. Мій ходовий смаколик

Пончики на молоці виходять доволі пишними й водночас м'якенькими. Тісто дріжджове, тож вироби добре ростуть під час смаження у фритюрі. Ідеальний рецепт смаколиків.

Про цю начинку всі забули, а раніше так готували на кожній кухні. Пиріжки, як біляші, тільки в 5 разів кращі

Приготувати пиріжки в домашніх умовах смачними – задача, "ключ" до якої шукають сотні тисяч господинь. Ділимось цікавим рецептом, про який усі забули, а дарма.

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!