Чахне на очах: після довгих років сварок Любов Успенська нарешті зважилася на розлучення зі своїм чоловіком (Відео)

Шансоньє Любов Успенська розлучається зі своїм чоловіком. Цей досить непростий крок гостро вдарила по психічному стану іменитої артистки, і тепер вона намагається зібратися з думками.

Як пише преса, один артистки, повідомив про виниклу у неї проблеми зі здоров’ям на тлі поділу майна з четвертим чоловіком Олександром Плаксін. Той нібито має намір присвоїти половину багатомільйонного стану співачки. Зокрема, чоловік претендує на половину її заміського особняка в Підмосков’ї, вартість якого становить близько 150 мільйонів рублів. Крім того, Плаксін намір поділити гроші на банківських рахунках і майно.

Подробиці розлучення Успенської

Успенська заявила, що хотіла розлучитися з Плаксін ще в той момент, коли їх дочки було чотири роки. Однак чоловік почав шантажувати дружину, тому їй довелося залишитися з ним. В результаті відносини між подружжям зіпсувалися настільки, що вони роз’їхалися близько року тому.

Цікаво, що в Росії розірвання шлюбу оформляти може і не доведеться. Вся справа в тому, що закохані одружилися в Лас-Вегасі, де факт одруження не має юридичної сили. Однак розлучення все одно вдарив по моральному стану Люби.

Нагадаємо, у Любові Успенської від Олександра Плаксина є доросла дочка Тетяна Плаксина. Відносини у матері і дочки дуже напружені. Вони то лаються, то миряться, то публічно з’ясовують стосунки, то цілуються в губи.

Також у Успенської є прийомні дочка і син приблизно трирічного віку. Вона не вдається в подробиці їх виховання, проте каже, що намагається враховувати помилки, допущені у вихованні своєї дочки Тетяни. З прийомними дітьми на публіку виходить рідко.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.