Що сталося з парою Олега Винника і Таюне? Публіка стурбована тим, що вони не з’являються разом

Довгий час злі язики і шанувальники творчості українського музиканта Винника подейкували про те, що у нього роман з бек-вокалісткою Таюне.

На те вказувало все: вони завжди з’являлися разом на публічних заходах, багато часу проводили разом через роботу, Олег дарував Таїсії квіти, а та так ніжно і трепетно на нього дивилася. Однак зараз уже кілька місяців Олег не з’являється ніде з Таюне. Більш того, він записав композицію з Еліною Іващенко, і тепер зайнятий творчістю тільки з нею.

Фанати стурбовані: куди пропала “дружина” Олега Винника Таюне?

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Сам Винник не дає на це питання відповідей. Він навіть не підтверджував офіційно, що у них є відносини. Однак люди, наближені до артиста, розповіли в ЗМІ, що з Таюне вони в шлюбі давно – одружилися, коли музикант ще не був такий популярний. Більш того, у них є син, який народився в Німеччині.

Мовляв, Винник приховує свій статус “женатіка “, щоб не псувати образ завидного холостяка, і щоб жінки так і продовжували табунами ходити на його концерти.

До слова, на травень вже заплановано низку концертів. І публіці дуже хочеться дізнатися, чи буде на них Таюне. Інакше якщо і туди Таїсія Сватко не прийде, то невідомо, чого чекати від їхніх спільних і творчих відносин далі.

Що з цього приводу говорить Таюне?

Останній пост з Вінником в її Інстаграм-профілі був ще в минулому році. Однак на початку травня 2021 року його виклала фото з крашанками, які зробила до Великодня, і Олег відгукнувся в коментарях, привітавши її зі світлим святом.

Таюне опублікувала фото на Великдень, а Олег Винник його прокоментував
Таюне опублікувала фото на Великдень, а Олег Винник його прокоментував

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.