Чи є насправді діти у Таюне: хто народив Олегу Виннику сина Юліана. Вся правда про життя Таїсії Сватко

Таїсія Сватко та Олег Винник - найбільш загадкові артисти сучасності. Ця пара досі так і не розкрила головний секрет: є між ними зв'язок.

Сім’я Олега Винника – це справжня таємниця для його шанувальників. Чоловік досі не хоче розкривати всі карти свого шлюбу. Вважається, що його таємною дружиною є Таїсія Сватко, яку ми знаємо і любимо під псевдонімом Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне. Фото взято на просторах мережі.

На концертах ця пара поводиться дуже мило: посмішки, непомітні обійми, переглядання – все начебто говорить, що вони пара. Тим не менш, до цих пір жоден з них так і не зізнався, що відчуває один до одного.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне. Фото взято на просторах мережі.

Якщо Олега часто запрошують на інтерв’ю і по крупицях можна зібрати його біографію, то життя Таюне – справжній ящик Пандори, який під силу розгадати не кожному.

Вважається, що у жінки є син.

Таюне з сином від Олега Винника Юліаном
Таюне з сином від Олега Винника Юліаном. Фото взято на просторах мережі.

Дійсно в минулому році випадково потрапила в мережу інформація про якогось Юліана Винника – спортсмена і плавця з Німеччини. Хлопчик – 2004 року народження і проживає в Берліні.

Відомо, що в 2005 році Олег Винник, даючи інтерв’ю німецькому виданню, розповів, що у нього є однорічний син і дружина, яких він хотів забрати в Берлін.

Юліан Винник - фото з сайту спортивної школи
Юліан Винник – фото з сайту спортивної школи.

Втім приписували, що у Таюне є доросла дочка. Але інформацію дуже швидко спростували. Проте з сином – загадка. Музиканти не підтверджують, але і не ставлять під сумнів ці чутки.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.