Виступ Тіни Кароль на Євробаченні в 2006 році: відео змусило всіх ностальгувати

У 2021 році на конкурс Євробачення поїхала місцева група Go-A. А ось одна з найвідоміших співачок, які коли-небудь були на цій сцені, - Тіна Кароль.

Артистка їздила підкорювати Грецію в 2006 році. Зараз, так би мовити, під шумок, публіка згадує її виступ. В одному з фан-акаунтів опублікували відеозапис виступу Тіни – там вона в короткому молочному плаття з відкритим декольте енергійно танцює на сцені. Її пісня закохала в себе мільйони людей.

Підкоривши Національний відбір, який відбувся вперше, Тіна Кароль вирішила спробувати свої сили на Євробаченні в 2006 році

Співачка боролася за головний кубок конкурсу в сонячної Греції.

Незважаючи на те, що запальна пісня “Show Me Your Love ” стала справжнім хітом, Тіна отримала від суддів і глядачів 145 балів, тим самим посіла сьоме місце.

Нехай перемогти чарівною і голосистій блондинці не вдалося, але її вокальні та артистичні дані вразили аудиторію України, Росії та інших країн, які із захопленням за нею спостерігали.

Повний виступ Тіни Кароль на Евровидение 2006 можна переглянути за посиланням нижче.

Відзначимо, за всю історію Євробачення двічі Україна перемагала на найпрестижнішому вокальному конкурсі Європи. Першою фіналісткою була співачка Руслана, яка зробила “Дикі Танці ” справжнім хітом. Другий раз перемогу Україні принесла співачка Джамала, яка зворушила всіх піснею, заснованої на реальних подіях.

Талановита співачка Джамала поїхала на конкурс до Швеції і виплеснула в пісні під назвою “тисяча дев’ятсот сорок чотири ” весь біль і історію свого народу – кримських татар, яких свого часу насильно депортували з півострова. За таку чуттєву і зворушливу композицію артистка отримала 534 бали і завоювала перемогу для України.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.