Як виглядає дружина Федора Добронравова, з якою актор живе все життя?

Федір Добронравов - популярний актор, якому принесла величезну славу роль Івана в ситкомі "Свати", студії "Квартал 95".

Серіал “Свати ” став настільки доленосним в його житті, що навіть особисте життя пов’язували з серіалом – приписували йому роман з колегою по сцені Тетяною Кравченко, яка виконувала роль Валюхи.

Службовий роман Івана і Валюхи Будько з “Сватів”: особисте життя Добронравова і Кравченко

Як же виглядає насправді реальна дружина Федора Добронравова? Добронравов – однолюб. Зі своєю дружиною Іриною актор знайомий з самого дитинства. Вони разом навчалися в одній школі.

Як Ірина та Федір Добронравов познайомилися? Зворушлива історія кохання

Ірина та Федір Добронравова
Ірина та Федір Добронравова

Відбулося знайомство ще в школі. Обидва партнери були товариськими, різнобічними, ходили в творчі гуртки, там і зустрілися. Це була любов практично з першого погляду!

Ірина дочекалася свого коханого коханого з армії, а коли Федір повернувся – запропонував їй руку і серце. Молода сім’я проживала в гуртожитку.

Ірина та Федір Добронравова
Ірина та Федір Добронравова

Ірина мирилася з усіма примхами ексцентричного чоловіка, який довгі роки шукав себе, надихався і тут же розчарувався в новій справі. Коли Добронравов вступив до Воронезького вуз, Ірина народила старшого сина Віктора, всіляко підтримувала чоловіка і стала для нього надійним тилом. Другий син народився через 6 років. Обидва стали акторами, не менше знаменитими, ніж зоряний батько.

Ірина та Федір – щасливі батьки. У них є двоє синів Ваня і Вітя, які пішли по стопах батька – зараз вони відомі в Росії і Україні актори, на рахунку яких десятки блискучих ролей в культових фільмах і серіалах.

Цікаво, але в четвертому сезоні українського телевізійного серіалу “Сватів ” сини Федора Добронравова навіть зіграли разом з батьком в невеликому епізоді. Їм, тоді ще маловідомим акторам, дісталася роль міліціонерів, які затримали Івана Будько.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.