“На смак як соплі”: Ольга Фреймут навчила українців є устриці

Ревізор Ольга Фреймут нерідко записує відеоуроки, де вчить своїх фоловерів правильно і згідно з етикетом робити якісь повсякденні речі.

Однак своїм останнім відеороликом вона здивувала всіх – навчила, як правильно їсти устриці. Дане відео викликало хвилю обурення в соціальних мережах. Головна причина – не всі можуть дозволити собі таку розкіш – харчуватися в ресторанах дорогими делікатесами.

“Як правильно їсти устриці? Маленької виделкою – її подали для чого? Ні. Устриці їмо лівою рукою, ” випиваючи “все з раковини зі широкого кінця. При необхідності прибираємо молюска виделкою “,

– написала колишня телеведуча програми “Ревізор ” і “Інспектор Фреймут ” Ольга Фреймут.

Ось що користувачі мережі почали висловлювати в коментарях до відеоролика:

  • Піду в холодильнику пошукаю устриці і буду вчитися правильно їх їсти
  • Покажіть як правильно їсти їх з нашими зарплатами в країні, коли більшу частину віддаєш на комуналку, трохи менше проїзд. Решта витрачаєш на устриці ???
  • Найсумніше, що жінки дякують в коментарях вище, а мужики ниють, про недостатню кількість коштів на устриці
  • Взагалі не розумію як це можна їсти

Відзначимо, Ольга Фреймут – знаменита українська телеведуча, яка прославилася завдяки тому, що вела програму “Ревізор ” на Новому каналі. До “Ревізора ” у неї було шоу “Підйом “, куди зірка прийшла ще будучи нікому невідомої, і вела проект разом з Сергієм Притулою та Олександром Педаном.

Зараз вона пішла з великою журналістики, і вважає за краще займатися написанням книг, а також вихованням дітей, адже тепер вона – багатодітна мама.

Схожі статті

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.