Тіна Кароль вразила хамською поведінкою з помічниками по будинку: “Спілкується як з рабами”

Тіна Кароль показала себе в реальному житті і нарвалася на критику з боку шанувальників.

Тіна Кароль є однією з найвідоміших і популярних українських співачок. У артистки мільйонна армія фанатів, яка стежить за її життям.

Нещодавно Тіна Кароль на своєму YouTube-каналі оприлюднила відео з назвою “42 питання Тіні Кароль” (відео в кінці статті). Там співачка провела невелику екскурсію по будинку і відповіла на найрізноманітніші питання, які стосуються не тільки її творчості, а й особистого життя.

Один невеликий фрагмент в цьому відео викликав цілу бурю критики на адресу Тіни Кароль. У відео артистка заходить на кухню, де знаходиться її помічниця по дому. Дівчина боязко привіталася, а Кароль різко відповіла: “Ідіть “, засміявшись і продовжила інтерв’ю.

Кадр з відео Тіни Кароль
Кадр з відео Тіни Кароль

У коментарях під відео тут же почали коментувати цю ситуацію. Багато помітили, що артистка дуже негарно поводиться з помічниками по будинку.

“Ну да ,,, Ідіть !!! Перекреслило все! Далі можна не дивитися “,” Награнно! Хамська поведінка до людей, які у неї працюють! Не сподобалося, зазвезділся! “,” Це вона свою помічницю по будинку так випровадила?! Вона б і так пішла без вказівок. Яка ж Тіна стала несправжня прям фу “,” Зарозуміла поведінка … Дівчина привіталася з Тіною, а вона у відповідь: “Ідіть! ” Треш …. просто. Так, маски злітають .. “, – пишуть коментатори.

 ""

 ""

 ""

Коментарі під відео Тіни Кароль

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.