Екс-суддя “МастерШеф ” Тетяна Литвинова розлучається з чоловіком після 9 років спільного життя: “Дуже сильно болить”

Екс-суддя "МастерШеф " Тетяна Литвинова повідомила про розлучення з чоловіком, бізнесменом Ярославом Трухановим. У відносинах вони були 9 років.

Про це вона повідомила в своєму Інстаграм-блозі. Жінка опублікувала останнє спільне фото з чоловіком і повідомила про розставання.

“Дорогі друзі, знайомі, всі, кому не байдужа наша доля. З жалем, повинні повідомити, що наші спільні зусилля по збереженню нашого шлюбу не увінчалися успіхом. З болем у серці ми прийняли важке рішення про розлучення. Ми вдячні долі за 9 років, проведених разом і залишаємося добрими друзями.

Зарання спасибі за ваше розуміння і такт.

Тетяна і Ярослав.

Це останнє спільне фото …..

Стотисячний раз повторюю, я не винна, ніхто не винен. Життя продовжується

Сподіваюся, вашу тактовність, поки дуже сильно болить. “, – написала Тетяна.

Варто зазначити, що для Тетяни це вже другий несформований шлюб. Вперше Тетяна вийшла заміж після навчання в університеті і незабаром народила сина Володимира. У 2008 році вони з чоловіком розлучилися.

Тетяна Литвинова з сином від першого шлюбу
Тетяна Литвинова з сином від першого шлюбу

За бізнесмена Ярослава Труханова Тетяна вийшла заміж в 2016 році. До укладення шлюбу вони зустрічалися 4 роки. Спільних дітей у подружжя немає.

Весілля Тетяни Литвинової і Ярослава Труханова
Весілля Тетяни Литвинової і Ярослава Труханова

Нагадаємо, Тетяна Литвинова – кулінарний експерт, ресторатор, кондитер і блогер. Тетяна цілих шість років (з 2013 по 2019 рік) була суддею “МастерШеф “, і за цей час вона дуже полюбилася шанувальникам проекту.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.