“Літак кидало, як метелика”: Юрій Горбунов та Катерина Осадча опинилися на борту під час грози

Юрій Горбунов та його вагітна дружина Катерина Осадча деякий час назад вирушили у відпустку, і відвідали декілька міст України.

Сьогодні, 25 червня, вони повинні були повертатися зі Львова до Києва, проте по дорозі їх застала негода і справжній ураган. Цікаво, що зараз вся західна частина країни покрита дощами, поривами вітру, сильними зливами, градом. Юрій Горбунов в своєму Інстаграм-профілі виклав відео, і розповів про враження від такого польоту.

Літак кидало як метелика: телеведучий Горбунов розповів про умови польоту під час сильної грози над Україною

“Ось вона, стихія !! І нічого не поробиш !! Львівське літо рулит! Літаком реально качає! І все це почалося через хвилину після нашої посадки, яка була теж не простий! Літаком кидало як метеликом !! Пілотові-браво!!”,

– висловився телеведучий проектів “Голос країни ” і “Танці з зірками “.

На щастя, дісталися вони безпечно і все було добре. Шанувальники припускають, що вагітна Катерина Осадча дуже злякалася такого насиченого польоту. Тим більше, ураган зараз не тільки у Львові.

У коментарях прихильники побажали подружжю щасливої дороги, а також відзначили, що вони не раз стикалися з подібними погодними умовами під час польотів, або за певних умов це дійсно може бути небезпечним.

Як довго триватиме така негода в Україні – поки невідомо. Зараз в цілому по країні досить непроста і навіть аномальна ситуація – в одних регіонах температура досягає рекордних 37 градусів Цельсія, а в інших все трощить і обриває дроти електроенергії сильний вітер.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.