Заплуталася у власних штанях, впала і зламала ногу: актрисі “Кварталу” Кравець наклали гіпс

1 липня в ефірі телеканалу 1 + 1 телезірка, актриса і гумористка Олена Кравець розповіла, яка страшна ситуація трапилася з нею напередодні.

Кравець повинна була вести програму “Твій день ” на 1 + 1 в перший день липня, однак не змогла цього зробити. Вона навіть дістатися до студії не змогла. Вся справа в тому, що після вчорашньої ситуації у неї в гіпсі нога.

Ось що Олена Кравець розповіла про свою пригоду:

“Це така трагікомедія. Взагалі не розумію, як це могло трапитися вчора. Ніщо не віщувало біди. Я прийшла додому, накупила собі черешні і планувала зайнятися справами – і просто я заплуталась у власних широких шовкових штанях. Спіткнулася, вдарилася ногою об дверний косяк . І навіть не впала. І все. Але я просто дуже боляче вдарилася об одвірок “.

Уже після того Олена разом з чоловіком поїхала в лікарню, де лікарі, зробивши рентген, підтвердили, що у неї перелом. Там же наклали гіпс. Тепер мінімум місяць Кравець не зможе виступати, буде перебувати вдома і відновлюватися після свого падіння.

Відзначимо, дівоче прізвище Олени Кравець – Маляшенко. Основним проектом, який зробив її знаменитою, був і залишається “Квартал 95 “. Там жінка довгі роки грала “дружину Зеленського “, а тепер тісно спілкується з нинішнім президентом України.

Актриса Кварталу 95 Олена Кравець кардинально змінила імідж
Актриса Кварталу 95 Олена Кравець
Олена Кравець
Олена Кравець
Олена Кравець
Олена Кравець

Хоча в одному з інтерв’ю зізналася – з тих пір, як колега став головним політиком країни, спілкуватися стали куди менше. Тепер кожен обертається в своїй сфері.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.