Мода 2020: які окуляри будуть найстильнішими

Для того, щоб бути модною, досить підібрати 1 стильний аксесуар. Стилісти підготували список найактуальніших форм окулярів в 2020 році.

Окуляри оверсайз

Очки оверсайз
Окуляри оверсайз
Оверсайз в моді давно. Багато дівчат купують величезні светри, кофти і пальто. Це, по-перше, зручно, по-друге — приховує багато недоліків фігури.
Добрався цей тренд і до окулярів. Форми таких аксесуарів досить різноманітні: квадратні, круглі, з незвичайною геометрією і так далі.
За допомогою такого аксесуара можна створювати яскраві, барвисті образи.
Однак, тут треба бути обережною з формою обличчя. Жінок з маленьким і вузьким обличчям такі окуляри, на жаль, не прикрасять. А от усім іншим можна сміливо експериментувати!
Очки-авиаторы
Окуляри-авіатори

Класичні “капельки” вже давно підкорили серця всіх модників і модниць. Для традиційних авіаторів характерна тонка металева оправа з чорними або коричневими лінзами.

Але щороку привносить свої нововведення в цю модель, і 2020 не виняток. Модні експерти радять звернути увагу на такі окуляри з яскравими кольоровими лінзами, які додадуть легкості та невимушеності в будь-який образ.

Прямоугольные очки с широкой оправой
Прямокутні окуляри з широкою оправою

Масштабні окуляри з яскравою оправою — це новинка в світі моди. Така модель буде виглядати ультрамодно і точно не залишиться непоміченою.

До речі, можна підібрати широку, але прозору оправу — такі окуляри теж будуть відмінною родзинкою образу.

Стиль омбре так само пробрався в різні модні сфери: одяг, манікюр, фарбування волосся. Ось тепер цей тренд можна вітати і в аксесуарах, наприклад, – окулярах.

Кольорові лінзи, виконані в техніці омбре — один з найбільш актуальних трендів весни-літа. Окуляри з такими лінзами відмінно виглядають в моделях з будь-якими формами і колірними рішеннями.

Кошаче око

Очки "кошачий глаз" имеют красивую вытянутую оправу
Окуляри “котяче око” мають гарну витягнуту оправу

Ця модель не сходить зі світових модних подіумів вже кілька років. Навряд чи хтось сперечатиметься, що такі окуляри надають будь-якого образу жіночності, елегантності і навіть грайливості.

Крім того, “котячі ” окуляри додадуть відмінну родзинку в будь-який діловий образ. Але також добре підкреслять і стиль кежуал. Адже не дарма, котячі окуляри носять славу універсального аксесуара.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.