Полянский кинув родину заради Гросу? Співачка розповіла, коли у неї почалися відносини з новим коханим

Аліна Гросу недовго страждала за колишнім чоловіком. Вже через кілька місяців після розлучення вона представила публіці нового коханого.

Чутки про те, що між 37-річним Романом Полянським і 25-річною Аліною Гросу не просто робочі або дружні стосунки, ходили давно. Ще в березні 2020 року, коли Гросу була офіційно одружена з своїм першим чоловіком Олександром Комковим, її помітили з Полянським. Вони прийшли разом на світський захід і вели себе як закохані – обіймалися, танцювали, а ближче до півночі пішли разом, тримаючись за руки.

Аліна Гросу з новим коханим
Аліна Гросу та Роман Полянський: фото з того самого заходу

При цьому, відомо, що 37-річний Роман Полянський одружений і має 10-річну доньку. У Мережі немає інформації про офіційне розлучення пари. Подібні факти спровокували чутки про те, що Аліна Гросу відбила Полянського з сім’ї.

Аліна Гросу розставила крапки над “і”. Запевняє, Полянського з родини не забирала

Нещодавно Аліна Гросу в своєму Інстаграм-блозі запропонувала підписникам згадати, які чутки про неї вони чули. Шанувальники тут же почали відповідати і поставили їй пряме запитання: вела вона Полянського з родини чи ні. Артиста відповіла на питання і запевнила, що нікого з сім’ї вона не вела. За словами Гросу, коли вона познайомилася з Романом він вже був розлучений. Крім того, співачка зізналася, що була знайома з Полянським до того, як вийшла заміж. Більш того, вона навіть запрошувала його на весілля.

Аліна Гросу відповіла на питання про Полянському: скріншот Інстаграм Гросу
Аліна Гросу відповіла на питання про Полянського: скріншот Інстаграм Гросу
Аліна Гросу відповіла на питання про Полянському: скріншот Інстаграм Гросу
Аліна Гросу відповіла на питання про Полянського: скріншот Інстаграм Гросу

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.