Ольга Горбачова вирішила завершити кар’єру співачки і оголосила прощальний тур: “Все закінчується”

Дружина продюсера Юрія Нікітіна Ольга Горбачова оголосила про завершення кар'єри співачки і телеведучої.

12 липня відома співачка і телеведуча Ольга Горбачова відсвяткувала свій 40-й день народження. У цей день співачка зважилася на серйозний крок і оголосила про завершення кар’єри співачки і телеведучої.

Новину вона повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

“Було б правильним написати ” Все тільки починається “. Але все закінчується … Завершуються 25 яскравих років на TV і 15 років в музичній кар’єрі Ольги Горбачової. Я прийняла рішення завершити проект. Воно визрівало кілька років і не пов’язане з моїм заміжжям. “, – написала Ольга Горбачова.

Ол
Ольга Горбачова

Також артистка відзначила, що має намір дати прощальний тур по містах України вже восени цього року.

Творчий шлях Ольги Горбачової

Ольга Горбачова почала кар’єру на телебаченні ще в студентські роки. Вона працювала на музичному каналі BIZ TV, а пізніше стала програмним директором “Російського радіо”.

Велику популярність Горбачової принесла передача “Мелорама” на телеканалі “Інтер”. Ольга була не тільки ведучою програми, але і її шеф-редактором.

Крім того, що Ольга активно розвивалася, як телеведуча, паралельно вона займалася музикою. У 2006 році знаменитість стала солісткою групи “Арктика “. Вона випустила кілька російськомовних альбомів, які відразу ж стали популярними. У в 2012 році артистка запустила авторський музично-журналістський проект “Життя чудових чоловіків “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.