“Хороша дівчинка “: Олег Винник вперше розповів про свою дружину

Публіка давно здогадується, ким є дружина Олега Винника. Незважаючи на це, артист продовжує приховувати особисте життя.

Олег Винник – один з найвідоміших і найбільш скритних зірок українського шоу-бізнесу. 48-річний співак ретельно приховує від публіки свою сім’ю, зокрема через те, що вибрав для себе сценічний образ красеня-серцеїда. Однак шанувальники Винника вже давно здогадуються, що дружиною артистка є його бек-вокалістка Таюне. У Мережі ходить інформація, що вони одружилися в 90-і роки і у них є син Юліан, який проживає в Німеччині.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Винник опублікував відео, яке складається з нарізок з різних інтерв’ю, зйомок, концертів і виступів за останні кілька років.

У ролику є момент, де Олег каже про свою бек-вокалістку і ймовірну дружину Таюне.

“Таюне у нас хороша, пухнаста дівчинка “, – сказав Олег Винник в ролику.

Нагадаємо, нещодавно дружина Дмитра Монатика Ірина розсекретила шлюб Винника і Таюне. 31 липня артист святкував свій день народження. Таюне привітала Винника в своєму Інстаграм-блозі. Вона опублікувала спільні фото і написала теплі слова привітання. Дружина Дмитра Монатика Ірина прокоментувала цей пост і в коментарях привітала НЕ Олега, а Таюне з іменинником. Так зазвичай вітають родину іменинника, батьків або дружину. Більш того, Ірина побажала Олегу і Таюне “безмежного щастя у всіх проявах”. Після таких привітань сумнівів про те, що Винник і Таюне чоловік і дружина не залишилося.

Коментар дружини Монатика під постом Таюне
Коментар дружини Монатика під постом Таюне

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.