Народжують і народжують: Павлик, Топурія, Квіткова, Арзамасова, Мер’єм Узерлі і інші зірки, які стали батьками (Відео)

2021 рік ще не закінчився, а вже став багатим на позитивні події - багато зіркові пари стали батьками.

Зокрема, мамою стала Хюррем Султан з серіалу Чудовий століття, а також Галина Сергіївна з батькових дочок. Так, дівчинка виросла. Хто ще поповнив ряди щасливих батьків – дивіться далі в нашому відео.

8 січня 2021 року турецька кінозірка Мер’єм Узерлі, найбільш відома у нас за роллю Роксолани в серіалі «Чудовий вік», стала мамою вдруге. Про радісну подію Мер’єм повідомила на своїй сторінці в «Інстаграме». І відразу ж поділилася першими фото дівчинки і розсекретила її ім’я – дівчинку назвали Лілі. Хто саме батько дитини – таємниця. Раніше було відомо, що Мер’єм зустрічається з американським бізнесменом, який прилетів до Німеччини по робочих справах, але після знайомства з актрисою уже не зміг з нею розлучитися і залишився в Берліні. Однак ні як його звуть, ні як він виглядає, публіці було невідомо.

Мер'єм Узерлі - виконавиця ролі Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі – виконавиця ролі Хюррем Султан

21 січня виконавиця хіта “Також як все ” Кеті Топурія стала мамою вдруге. У співачки, яка вже виховує доньку Олівію, народився хлопчик. На наступний день після народження сина Кеті повідомила передплатникам свого мікроблога в Instagram, що назвала дитину рідкісним ім’ям Адам.

Кеті Топурія і Лев Гейхман
Кеті Топурія і Лев Гейхман

Шоумен Андрій Джеджула став батьком вдруге: 25 февраля його дружина Юлія Леус народила дочку Аделіну. Зоряна пара також довго приховувала новина про поповнення.

Юлія Леус (Джеджула) вагітна
Юлія Леус (Джеджула) вагітна

Співачка Анастасія Приходько проявила справжні навички конспірації – вона таємно виносила і дала життя третій дитині. 25 березня біля неї народився хлопчик Лука. Виносити дитину непомітно вдалося навіть знімаючись в шоу Маска.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Також мамою вперше стала Даша Квіткова. У них з екс-холостяком Микитою Добриніним народився син Лев, якого молоді батьки з перших днів життя оточили увагою, турботою і опікою. Квіткова зізнається – материнство дається їй непросто, вона часом плаче захлинаючись через втому і безсонних ночей.

Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином
Микита Добринін і Даша Квіткова з новонародженим сином

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.