“Вагітна? “: Юля Зайка зізналася, чому так швидко вийшла заміж за Богдана Юсипчук

26 липня фіналістка "Холостяка" Юля Зайка вразила шанувальників несподіваною новина: вона вийшла заміж за ведучого програми ЖВЛ на телеканалі "1 + 1 " Богдана Юсипчук.

Кадрами з торжества дівчина поділилася в своєму Інстаграм-блозі. Юлія опублікувала кадри з весілля, на якому вона у весільній сукні демонструє обручку поруч з нареченим.

Пізніше Юлія опублікувала відео, де показала весільну церемонію, гостей та святковий торт. Незважаючи на все це, публіка сумнівається, що весілля було справжнім.

По-перше, про відносини Зайчика і Юсипчука раніше нікому не було відомо, а по-друге, публіка помітила, що на власному весіллі наречений і наречена не виглядали закоханими. Вони практично не цілувалися і здавалися чужими один одному.

Фото з весілля Юлії Зайчика і Богдана Юсипчук
Фото з весілля Юлії Зайчика і Богдана Юсипчук

Щоб розвіяти всі сумніви публіки, Юля вирішила відповісти на їхні запитання. Так, в своїх Інстаграм-сторіз вона запевнила, що влаштувала весілля не для того, щоб її ревнував “Холостяк” Михайло Залівако.

Скріншот Інстаграм-сторіз Юлі Зайчика
Скріншот Інстаграм-сторіз Юлі Зайчика

“Наші шляхи з Мішею розійшлися вже давно. Я вдячна за всі уроки, які пройшла разом з ним. Думаю, він щасливий в своїх відносинах. Це означає, що його вибір був правильним. Для кожної людини в світі є своя людина “, – заявляє Юлія.

Також деякі користувачі Мережі запідозрили, що причиною необдуманого весілля могла стати вагітність нареченої. Однак Юлія заявляє, що вона не вагітна.

Скріншот Інстаграм-сторіз Юлі Зайчика
Скріншот Інстаграм-сторіз Юлі Зайчика

Також Юля зізналася, що рішення вийти заміж було дуже спонтанним і вони з Богданом вирішили все за 3 дні.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.