“Тричі розлучалися”: Володимир Дантес розповів про негаразди у відносинах з Дорофеєвою

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва - одна з наймиліших і красивих пар нашого шоу-бізнесу. Однак ідеальна вона?

Довгий час шанувальники були впевнені, що між молодими і гарячими закоханими панує порядок, легка хімія і бажання нескінченно бути поруч. Однак Дантес, коли відповідав на питання фоловерів, трохи спростував цю думку. Він розповів, що вони тричі хотіли розлучитися. Правда, не все так однозначно, як ви могли подумати!

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва вирушили у відпустку до Туреччини. Пара відпочиває, загоряє на пляжі і показують відпочинок в соціальних мережах.

Фоловерів Дантеса питали його про його стосунки з дружиною, адже ця тема дуже є закритою для подружжя

Дорофєєва зі своїм чоловіком не діляться особистим і не афішують проблеми.

На питання фаната про те, доходили чи сварки в парі до того, що вони хотіли розлучитися, Володимир відповів з жартом.

“Так, ми тричі розлучалися. Зараз знову хотіли побути далеко один від одного, але випадково вибрали однаковий готель, віллу. Доля намагається зцілити наші відносини “, – пожартував артист.

Володимир Дантес розповів про три розлучення з Надею Дорофеєвої
Володимир Дантес розповів про три розлучення з Надею Дорофеєвої

Відзначимо, на даний момент зоряна пара відпочиває в Туреччині вже майже тиждень. Надя вирушила у відпустку після гастрольного туру зі своїм новим альбомом.

Слід сказати, що дітей спільних у пари немає. Коли саме зоряне сімейство планує поповнення – невідомо. Але в одному зі своїх інтерв’ю DOROFEEVA зізналася, що у них з Вовою будинку є дитяча. Вона розташована в особняку на другому поверсі, проте там ще не дороблений ремонт. Коли вони зважаться на дітей, то наймуть робітників, і ті оперативно завершать всі роботи в цій кімнаті.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.