Влад Яма опинився під крапельницею після вечері в ресторані: “Могло коштувати життя “

Влад Яма після сімейної вечері в ресторані потрапив до лікарні з набряком Квінке.

Відомий український хореограф Влад Яма повідомив шанувальникам тривожну новину. Після сімейної вечері в ресторані з давнім другом йому довелося викликати швидку допомогу через серйозну алергічну реакцію.

Яма повідомив, що після вечері він повернувся додому і ліг спати. Однак вже через годину чоловік прокинувся. Він відчув тиск на очі. Спершу хореограф навіть планував їхати в клініку самостійно, щоб не турбувати рідних, але у нього набрякло горло і стало важко дихати.

З
Скріншот Інстаграм-сторіз Влада Ями

Тоді хореограф прийняв рішення викликати швидку допомогу. Медики діагностували у нього набряк Квінке. Артист зізнався, що це третій подібний випадок в його житті.

Владу зробили укол адреналіну і антигістамінних препаратів.

Як виявилося, причиною алергічної реакції став мед. В меню ресторану, де артист вечеряв напередодні, в складі страви була вказана карамель, замість неї поклали мед. Саме на цей продукт у Ями алергія.

Скріншот Інстаграм-сторіз Влада Ями

За словами Ями, він зв’язався з рестораном. Там перед ним вибачилися і пообіцяли зробити висновки.

До слова, набряк Квінке – це гостра алергічна реакція організму, що характеризується масивним набряком слизових оболонок, шкіри та підшкірної жирової клітковини, причиною якого є реакція організму на різні чинники, які мають біологічну або хімічну природу. Набряк Квінке вимагає термінової медичної допомоги. При несвоєчасному зверненням до лікарні, це може коштувати людського життя.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.