Святослав Вакарчук вперше став батьком: у артиста народився син – ЗМІ

Фронтмен "Океану Ельзи " Святослав Вакарчук, який недавно розлучився з дружиною, вперше став батьком.

Про це повідомляє Telegram-канал “Політика країни “, посилаючись на свої джерела.

У день, коли дитина з’явилася на світ, артист виступав в Одесі в клубі Ibiza. Як повідомляє “Політика країни”, артист майже рік зустрічається з новою дівчиною, проте приховує своє особисте життя і стосунки від публіки.

З
Скріншот публікації видання Політика Країни

За інформацією журналістів, кохана музиканта є співробітницею кінопродюсерськой компанії Radioactive, яка знімає рекламу, в тому числі і для зарубіжних брендів, а також займається виробництвом серіалів і кліпів.

Чи є ця інформація правдивою, поки не відомо. Сам Святослав Вакарчук поки не коментував поповнення і не підтверджував інформацію про те, що став батьком.

Нагадаємо, в червні 2021 року музикант і політик Святослав Вакарчук повідомив про розлучення з дружиною Лялею Фонарьова, після 20 років спільного життя.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук з била дружиною Лялею Фонарьова

Артист не став вдаватися в подробиці і не назвав причину розлучення, але зазначив, що вони з Лялею і раніше дуже близькі люди. У шлюбі з Лялею у Вакарчука дітей не було. Однак у нього склалися чудові стосунки з Діаною, дочкою від першого шлюбу Лялі. Зовсім недавно дівчина стала випускником престижного університету в Англії і отримала ступінь магістра.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.