Впадають в око губи, золото і декольте: Лобода святкує свої 10 мільйонів

Відома в Україні, Росії та найближчих країнах співачка Світлана Лобода повідомила в соціальній мережі про важливе для себе подію.

Артистка веде в Інстаграм блог, кількість читачів на якому досягло 10 мільйонів. Вона вирішила зробити окремий пост з цього приводу. Співачка опублікувала своє фото, зроблене на балконі багатоповерхівки. Світлана Лобода на фото позує в чорному вечірньому платті з рукавами, відкритими плечима і декольте. Футболка прикрашають масивні золоті ланцюги, які підкреслюють бюст співачки. До слова, декольте у цього вечірнього вбрання досить відкрите, тому є на що подивитися (втім, як і на всіх фото знаменитої співачки).

Фанати також звернули увагу на те, що губи артистки стали візуально більше – склалося враження, ніби Світлана знову їх трохи підкачала. Однак сама LOBODA категорично заперечує той факт, що коли-небудь робила пластику губ – каже, що у неї все натуральне.

У коментарях колеги співачки і її близькі друзі привітали Світлану з тим, що в Інстаграм на неї тепер підписано 10 мільйонів чоловік. Для світу Instagram-блогів це дійсно велика цифра.

Тепер співачка буде намагатися робити ще більше цікавого і затребуваного контенту, тим більше, є така сильна мотивація.

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Світлана Лобода заявила, що постійно проживає в Європі, де недавно був куплений будинок біля моря. За словами Лободи, купити свій будинок вона мріяла з дитинства. При цьому власне житло у співачки є і в інших країнах.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.