Справжній чоловік в шароварах і вишиванці: в мережі показали, як син Тіни Кароль мешкає у Великій Британії

Веніамін Огір - єдина дитина Тіни Кароль. Співачка не раз говорила, що хотіла б ще другу дитину, але поки що не склалося.

Відомо, що Веніамін вже кілька років живе у Великобританії. Туди мама відправила його вчитися наперекір всьому. Бабусі, дідусі і публіка гостро розкритикували це рішення, мовляв, чому маленька дитина буде жити і вчитися далеко від мами, ще й жити в чужій сім’ї? Але Тіна йшла тільки за велінням свого серця.

У підсумку, Веніамін вчиться там в школі, яка повністю забезпечує всі потреби дитини і в розвитку, і в комунікації, і в спілкуванні. А ще у Вені є можливість займатися музикою, тому не виключено, що він піде по стопах мами або покійного тата.

На сторінці фан-клубу Тіни Кароль в Інстаграм недавно з’явилися фотографії, де Веніамін зі своїми однолітками позує в вишитих сорочках і шароварах. Швидше за все, цю фотосесію провели нещодавно до тридцятиріччя від дня проголошення Незалежності України.

Син Тіни Кароль Веніамін Огір в Великобританії
Син Тіни Кароль Веніамін Огір в Великобританії
Син Тіни Кароль Веніамін Огір в Великобританії
Син Тіни Кароль Веніамін Огір в Великобританії

Цікаво, що Веніамін вже виглядає як справжній дорослий юнак, і з роками все більше стає схожим на тата.

Ось що в коментарях до нових фото Веніаміна Огира пишуть шанувальники творчості Тіни Кароль:

  • Мамин син, мамина гордість. Красунчик
  • Красунчик. Веніамін продовжить прославляти Україну в Англії
  • Побажаємо Веніаміну здійснитися мріям
  • Ось, воно мамине щастя, гордість всієї родини, а в майбутньому, гордість всієї України, класного хлопця Тіна, виховала!

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.