“Мамочки зрозуміють”: батькова дочка Ліза Арзамасова поділилася радощами перших місяців материнства

Єлизавета Арзамасова зараз переживає один з найбільш казкових періодів у своєму житті - перший етап материнства. Багато процесів і події для неї ще нові і незрозумілі

Проте, телезірка дуже рада тому, що саме зараз в її долі з’явилася найважливіша роль – роль мами.

Артистка провела перші щасливі тижні в статусі мами і їй вже є чим пишатися

Дівчина поки взагалі не думає про роботу, знаходиться поруч зі своїм сином і багато фотографується з ним. Зірка театру і кіно розуміє – шанувальники хочуть, щоб вона була на зв’язку, ділилася новинами, тому нічого від них не приховує.

Нехай Ліза Арзамасова ще й не має великого досвіду в материнстві, але вже розуміє, що хороший апетит і міцний сон дитини є приводом для щастя.

А ще вона радіє всіх дрібниць, які з кожним днем вивчає її синочок. Тому шанувальники впевнені – Ліза буде хорошою матір’ю для свого малюка.

Ліза Арзамасова з сином Левом
Ліза Арзамасова з сином Левом

“Мамочки зрозуміють. Радію до неба величезним ” досягненням “. Добряче попоїли – радість! Покакалі – захват! Погуляли – щастя! Купувались – розчулення! Заснули – перемога! “, – пише Арзамасова в Instagram.

Незважаючи на те, що сторінка Лізи з творчої та лайфстайл перетворилася в “блог мами “, шанувальники з інтересом готові його дивитися, коментувати, і з нетерпінням чекають нових публікацій від улюбленої кумірші.

Тим часом, від її чоловіка, батька дитини Іллі Авербуха нічого не чути. Він насолоджується фразою “щастя любить тишу “, тому просто в силу своїх можливостей проводить час з сином.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?