Співачка Надя Дорофєєва розсекретила свою вагу і розмір одягу

Співачка Надя Дорофєєва - одна з найбільш мініатюрних на сцені. Худенька, стройненькая, але довгонога.

Прихильницям і шанувальникам дуже цікаві параметри зірки. А дружина Володимира Дантеса – взагалі без комплексів. Тому на вирішила розповісти, яку цифру бачить на вагах.

Відповідаючи на питання своїх фоловерів в розділі “Історії ” в Інстаграм, Дорофєєва зізналася, що важить 48 кілограмів при зрості 168,5 см. Також знаменитість розповіла, що обсяг її бюста – 83 см, талії – 63 см, а стегон – 94см .

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес полетіли в Туреччину
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес полетіли в Туреччину

Також дружина Володимира Дантеса зізналася – у неї в житті є кілька особливостей. Наприклад, вона багато їсть. Але завдяки гарному метаболізму і регулярних фізичних навантажень їй вдається підтримувати себе в хорошій формі. Вона не схильна до повноти і завжди радує шанувальників своєю бездоганною талією.

По-друге, Наді Дорофєєвої дуже складно ковтати таблетки. Тому кожен раз для неї – це новий стрес.

По-третє, артистка взагалі не дивиться фільми жахів – вона боїться.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Відзначимо, українська артистка Надя Дорофєєва прославилася в складі групи “Время и Стекло “, яка існувала десять років. Серед їх найбільш популярних пісень – “Так випала карта “, “505 “, “Ім’я улюблене моє “, “Останній танець “, “Срібло ” та інші. Однак група розпалася рік тому, після чого Надя Дорофєєва почала сольну кар’єру в 2020 році.

Вона випустила перший сольний трек “Gorit “: за кілька днів новий хіт набрав мільйони переглядів на YouTube.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.