Катя Репяхова кинулася розпродавати терміново речі: не вистачає синові на памперси або тікає від Віктора Павліка?

Віктор Павлік має чи називають зразковим сім'янином. Невже і молода Катерина не змогла витримати характеру знаменитості?

Три шлюби залишив за плечима Віктор Павлик. Останній розлучення взагалі став надбанням громадськості, адже всі подробиці спливли, коли стало відомо, що артист одружується на молодій концертної директорші. Всіх шанувальників і не тільки цікавили подробиці того, як зважилася знаменитість залишити одну жінку, з якою поховав молодшого сина. Павла Павлика проводили в останню путь в минулому році.

Віктор Павлик з тещею, дружиною і новонародженим сином
Віктор Павлик з тещею, дружиною і новонародженим сином

Проте, вже всі пристрасті вляглися. Доля подарувала зірці ще одну дитину, а екс-дружина перестала виносити образу в публічний простір. Незважаючи на те, що і Катя, і Віктор завжди говорять публічно про свою любов – багато хто до цих пір думають, що їх шлюб не буде вічним.

Але пара доводить зворотне. Ось і сьогодні, в суботу, коли у всій країни вихідний день, Репяхова вирішила не втрачати час дарма, а розібратися зі своїм одягом, а так само трохи заробити грошей для сім’ї.

Катя Репяхова

У себе в Інстаграме дівчина розмістила оголошення про те, що хоче продати речі за символічною вартістю. Блогерша ще не опублікувала одяг, але вже всіх заінтригувала повідомленням.

Хто допомагає зірці з дитиною?

Катя звикла до розкішного життя, але з появою малюка більше богемний спосіб їй не підходить. На допомогу з Дніпра приїхала мама, яка оселилася поруч з сімейством Віктора Павлика. Жінка хоче, що б у дочки все таки молодість не пройшла в пелюшках-льолях, і тому зголосилася няньчитися з онуком.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.