19-річний переможець “Голосу країни ” Роман Сасанчін розсекретив стать майбутньої дитини (Відео)

19-річний переможець 10 сезону шоу "Голос країни " Роман Сасанчін і його 23-річна наречена Іванна зовсім скоро стануть батьками.

Про те, що 19-річний переможець “Голосу країни” Роман Сасанчін стане батьком стало відомо в кінці літа. Молодий виконавець опублікувала в своєму Інстаграм-блозі відео, на якому його кохана Івана відображена з округлим животом в його обіймах.

Дівчина зараз перебуває на 7-му місяці вагітності і з нетерпінням чекає появи на світ малюка.

Сасанчін і його наречена весь цей час приховували стать майбутньої дитини, тільки недавно в ефірі програми “ЖВЛ”, вони розсекретили, що у них народиться дівчинка.

За словами переможця “Голосу” він мріяв саме про дівчинку.

“У нас буде найкраща дочка в світі”, – прокоментував Сасанчін.

Роман зізнається, що новина про те, що він стане батьком його не налякала. Коли лікарі підтвердили факт вагітності його дівчини він зрозумів, що пора одружитися. Тоді Роман зробив Іванні пропозицію руки і серця і почув довгоочікуване “Так”. Зараз закохані перебувають в статусі нареченого і нареченої, але це ненадовго – зовсім скоро вони офіційно стануть чоловіком і дружиною.

Варто відзначити, що після перемоги в 2020 році на вокальному шоу “Голос країни ” Роману в якості призу дали квартиру в Києві. Однак зараз Сасанчін разом зі своєю нареченою живуть не там, а в хостелі в Чорткові (Тернопільська область). За словами закоханих, в київській квартирі зараз йде ремонт. Вони планують туди переїхати, як тільки ремонт буде закінчено.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.