“Можете забрати у мене все крім Тіни Кароль”: Дан Балан звернувся до підписників

Дан Балан рідко публікує свої фотографії в мережі, тому кожен його пост - це привід для обговорення з боку публіки.

Зараз музикант виклав чорно-біле фото з написом, яка змусила шанувальників знову згадати про роман зірки з українською співачкою Тіною Кароль.

“Можете забрати у мене все..кроме … “, – написав молдавський красавчик Дан Балан.

У коментарях до публікації шанувальники продовжили ймовірну думку артиста. Всі їх варіанти зводилися до одного. Точніше до однієї.

  • Тіни Кароль, – пише користувач passion.dawn
  • Всі крім Тіни, – пише користувач з ніком trustxhim
  • Тіни, – пише користувач з ніком alinainside2.0

Відзначимо, Дан Балан – талановитий харизматичний молдавський співак і композитор, автор і виконавець безлічі популярних хітів, які увійшли в золоту скарбничку сучасної поп-музики.

Балан – снователь і ідейний натхненник легендарного гурту O-Zone, автор суперхіта “Dragostea Din Tei “, єдиний в історії представник Молдови, номінований на премію “Греммі “.

З 2019 року він був тренером шоу “Голос країни ” в Україні на телеканалі 1 + 1. Його підопічна Оксана Муха здобула перемогу. Ось тільки в останній сезон шоу його не покликали. Він виступив лише один раз порадником Тіни Кароль під час вокальних боїв.

Зараз невідомо, чи спілкується Дан Балан з Тіною Кароль, однак експерти в світі шоу бізнесу пророкували парі роман і після завершення зйомок проекту.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.