У Аліни Гросу померла бабуся

Співачка Аліна Гросу повідомила на своїй сторінці в Інстаграм про те, що у неї трапилася трагедія в родині. Шанувальники висловлюють свої співчуття.

Телезірка і співачка Аліна Гросу увечері третього жовтня повідомила про жалюгідний звістці і справжньої трагедії, яка накрила її сім’ю. Несподівано перестало битися серце її улюбленої бабусі Клави.

У актриси і співачки Аліни Гросу померла бабуся

У актриси і співачки Аліни Гросу померла бабуся
У актриси і співачки Аліни Гросу померла бабуся

Подробиці передаємо в прямій мові Аліни, опублікованій в блозі Інстаграм:

“Дуже-дуже боляче … померла моя Клавдія Іванівна, Бабуся Клава, Каваня – так я її в дитинстві називала … людина, яка ростила мене з 9 днів, навчив мене ходити, говорити, трошки співати і залишив неймовірний слід в моєму серці, буду пам’ятати завжди “

У актриси і співачки Аліни Гросу померла бабуся
У актриси і співачки Аліни Гросу померла бабуся

У коментарях свої слова співчуття висловили телеведуча ТСН Соломія Вітвіцька, головний герой серіалу “Останній москаль ” Ігор Скрипко, танцюрист і син Григорія Чапкіса Грег Чапкіс та інші.

Нагадаємо, в цьому році співачка Аліна Гросу почала свої відносини з актором Романом Полянським. Подейкують, що зірка повела Романа з сім’ї, хоча сам чоловік заперечує подібне – каже, що спочатку пішов від колишньої дружини, а потім вже зустрів Гросу, в яку відразу ж закохався.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.