Монатік зворушливо привітав сина з днем народження

Український мультіартіст Монатік святкує День народження сина Данила. Йому сьогодні виповнилося 6 років.

Монатік – не тільки автор чуттєвих пісень, але і неймовірно чуйний батько. Він дуже любить своїх синів, і намагається давати їм максимум свого тепла і турботи.

Саме тому в такий ніжний і сімейне свято як День народження сина, він постарався зробити максимум, щоб сказати йому про свою любов.

На відео, опублікованому артистом в Інстаграм, Монатік звертається до свого сина і питає, ким би той хотів стати, коли виросте. А малюк, недовго подумавши, відповідає: “Папою “. Монатік зауважив, що йому дуже приємно чути подібні слова від свого спадкоємця, і йому хотілося б докласти максимум зусиль, щоб дитина також відповідав через роки.

“Розумію, відео надто особисте, але сьогодні хочу поділитися цим моментом, пообіцяти тобі і собі зробити все, що в моїх силах, щоб ти ніколи не хотів забрати ці слова назад, щоб тобі ніколи не було за них соромно “, – написав український співак, танцюрист і актор.

Нагадаємо, що у Дмитра Монатика є дружина – Ірина Демічева. Подружня пара часто подорожує разом і проводить багато часу. Про якісь свої особисті моменти ті намагаються не розповідати публіці, орієнтуючись на принцип “щастя любить тишу “.

На честь Дня народження сина дружина Дмитра Монатика також показала ніжне відео з їх домашнього архіву

На відео їхні сини ще зовсім маленькі.

Відеозапис зібрала безліч приємних коментарів шанувальників творчої пари.

 

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.