Дантес уперше розповів, чому помер його батько

Володимир Дантес, більше відомий як стендап-комік і співак, вперше розповів про те, як не стало його батька.

Український співак Володимир Дантес втратив батька, коли йому було 22 роки. Тільки зараз артист розсекретив, що його тато помер через інсульт.

Свою таємницю чоловік Надії Дорофєєвої видав в інтерв’ю журналістам програми “ЖВЛ “, яка виходить на телеканалі 1 + 1.

Нещодавно Володимир Дантес повернувся в сольну кар’єру

До цього у нього був досить тривалий період, коли артист ніде не виступав і не знімався.

Незважаючи на те, що над ним жартували, мовляв, живе за рахунок своєї дружини Наді, ситуація була серйозна. У артиста була творча депресія.

Володимир Дантес прокоментував смерть тата

Володимир Дантес
Володимир Дантес

“Інсульт стався в 50 років і все. Дуже швидко. Він був спортсмен, качок. Він приїхав на обід, їв. На якомусь каналі був святковий концерт і там я співав, стояв на сцені і співав ” Дівчинку Олю ” . і тато їв і впав “, – розповів чоловік української співачки Надії Дорофєєвої.

Володимиру боляче згадувати цю тему, адже в дитинстві він дуже погано спілкувався зі своїм батьком, і зараз шкодує, що втратив багато часу.

Дантес розповів, що найболючіше було – це видалити номер телефону батька. У цей момент він відчував навіть більше болю, ніж на похоронах.

“Ось тут тебе розриває. Ти видаляєш людини з життя “, – резюмував Володимир Дантес, нинішній чоловік співачки Надії Дорофєєвої та український стендап-комік.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.