Де зараз єдиний син Таїсії Повалій і чим він займається зараз

Таїсія Повалій — відома співачка, за життям якої багато шанувальників стежать досі, навіть коли вона почала рідше з'являтися на публіці.

Таїсія не любитель показувати своє особисте життя громадськості. Тим не менш, її єдина дитина вже доросла, і сама вирішує кому і що розповідати.

У нашій статті ми розповімо про єдину дитину співачки Таїсії Повалій, і про те, в яких стосунках вона зараз перебуває зі своєю зірковою мамою.

Свого єдиного сина Таїсія Повалій одружилася з музикантом Володимиром Повалієм

Денис Повалій
Денис Повалій

Денис Повалій вирішив піти стопами своїх мами та тата. Зараз йому вже 38 років, і його навряд чи можна назвати “дитиною”, адже він уже чоловік. Хоча для мами Таї він завжди буде дитиною.

Повалій-молодший народився у Києві у 1983 році. У вищому навчальному закладі хлопець вивчав іноземні мови — закінчив КНУ імені Тараса Шевченка.

Коли батьки майбутнього артиста розлучилися, він залишився на роздоріжжі, але вибрав жити з батьком. Проте з мамою Таїсією Повалій підтримував добрі взаємини та активно спілкувався.

До речі, бажання розвивати себе як артиста у Дениса виникло ще на першому курсі факультету іноземних мов. Саме тоді він почав писати музику.

Проте після закінчення КНУ ім Тараса Шевченка Денис Повалій робив спроби працювати за фахом. На щастя, він вчасно зрозумів, що його покликання — це творчість і вирішив спробувати розвивати себе в цьому напрямку.

Коли Денису Повалію було 27 років, він брав участь в українському “Х-факторі”, але до сліпих прослуховувань не дійшов.

У 2011 році син артистки брав участь у кастингу на “Євробачення”, але на нього також чекав провал. У 2017 році він знову спробував пробитися на конкурс в онлайн-кастингу нацвідбору з піснею власного твору Written On Your Heart. Ще одна невдача.

На даний момент він одружений, виховує сина. Синові зараз близько трьох років, і бабуся його просто любить.

Наразі Денис Повалій продовжує писати музику. Веде не дуже потайливий спосіб життя, виходить у світ зі своєю сім’єю та мамою.

Ігор Ліхута та таїсія Повалій тепер живуть у Москві
Ігор Ліхута та таїсія Повалій

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.