Телеведучий Тимур Мірошниченко розповів про містичні сновидіннях

Ведучий Тимур Мірошниченко та його дружина розповіли про містичні сни, які зіграли роль в їх відносинах.

Героєм програми «Щоденник медіума», прем’єра якої нещодавно відбулася на каналі «1 + 1», став відомий український коментатор і ведучий «Євробачення» Тимур Мірошниченко.

Тимур Мірошниченко з дружиною
Тимур Мірошниченко з дружиною

На проект він прийшов разом з вагітною дружиною Інною, якій останні кілька місяців сниться покійна прабабуся.

Чоловіка турбував той факт, що вранці його улюблена мала тривожні відчуття, а з огляду на, що знаходиться вона в особливому становищі, хотів з’ясувати причину таких снів. Інна розповіла, що уві сні крім бабусі бачить хрест, і не розуміє, що б це могло означати.

За словами медіума Анастасії, прабабуся дівчата після смерті продовжує стежити за онукою, посилає їй своєрідні підказки. І хрести, які бачила уві сні Інна, насправді несли позитивний характер. Таким чином, прабабуся просить молодят обвінчатися в церкві і рекомендує зробити це якомога швидше – під час або після хрещення їх другої дитини. Бабуся попросила не затягувати, адже це важливий ритуал, який допоможе захистити їх сімейне вогнище від усіх негараздів.

 "Медіум " Медіум

За словами медіума, прабабуся свого часу навіть допомогла молодим людям зустрітися. Одного разу, ще до їхнього знайомства, жінка приснилася Тимуру і показала йому образ Феміди – богині правосуддя.

«Це був грудень, коли у провідних активний період роботи. У мене тоді на один і той же день було кілька запитів, серед яких корпоратив юридичної компанії, де на той момент працювала Інна. Напередодні мені приснився сон. Я побачив жінку, яка тримає в руці статуетку Феміди. Саме так зазвичай зображують працівників юриспруденції. Через кілька днів я поїхав знімати сюжети в компанію, і побачив там свою майбутню дружину», – розповів про містичному сні Тимур Мірошниченко.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Змови на великий гаманець: читай раз в день і буде толк

Нагадаємо, стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні 2020 .

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.