Зірки, які забрали чужих чоловіків: Полякова, Асмус, Джанабаєва та інші

Іноді задля досягнення свого щастя доводиться зруйнувати чуже.

Щоб бути разом із коханим, часом доводиться відвести цього коханого з колишньої родини. Але питання, на яке немає відповіді – чи так міцно те, що можна з легкістю зруйнувати?

Розлучниці – так називають жінок, які забирають чужих чоловіків. Хто ж вони, зоряні розлучниці?

Віра Брежнєва – особисте життя

Українська співачка та актриса Віра Брежнєва – розлучниця двічі. У 2015 році вона таємно вийшла заміж за Костянтина Меладзе, продюсера та автора пісень поп-гурту «ВІА Гра», з яким Брежнєва тривалий час виступала як солістка. Костянтин був одружений з 1994 по 2014 рік та виховував трьох дітей. В одному з інтерв’ю продюсер зізнався, що 10 років приховував від дружини свої стосунки із Вірою. Костянтин Меладзе – це вже другий чоловік, який пішов із сім’ї заради ефектної білявки. Першим був попередній чоловік екс-солістки «ВІА Гри» – Михайло Кіперман. Щоб одружитися з Вірою Брежнєвою, він залишив дружину та двох дітей.

Альбіна Джанабаєва – особисте життя

Колишня солістка «ВІА Гри» Альбіна Джанабаєва у 2009 році стала причиною розлучення співака Валерія Меладзе з його дружиною, з якою він прожив у шлюбі з 1987 по 2014 рік і мав трьох доньок. Валерій – батько першого сина Альбіни, який народився 2005 року, але це батьківство пара приховувала. У 2014 році у них народився другий син, а у 2016 році Альбіна та Валерій одружилися. На той час їхні стосунки тривали понад 10 років. У квітні 2021 року сімейство поповнилося новонародженою дочкою.

Оля Полякова – особисте життя

Забрала чоловіка від колишньої дружини та зіркова співачка Оля Полякова. Вона підкорила успішного бізнесмена Вадима, виступивши на святкуванні дня народження. Ольга була молода – молодша за свого майбутнього чоловіка на 15 років, красива, талановита і вільна. З боку Вадима, як він зізнався пізніше, це було кохання з першого погляду. Він незабаром залишив дружину і одружився з коханою. Можливо, на рішення чоловіка вплинув той чинник, що він хотів мати дітей, якіх дружина мати не могла. Полякова народила чоловікові двох дочок та щаслива у сімейному житті.

Анастасія Заворотнюк – особисте життя

Актриса Анастасія Заворотнюк підкорила серце свого колеги Сергія Жигунова під час зйомок серіалу “Моя прекрасна Няня”. Жигунов пішов від дружини, з якою прожив 24 роки. Але нові відносини не склалися, і за два роки Жигунов повернувся до своєї колишньої дружини.

Єлизавета Боярська – особисте життя

Відома артистка Єлизавета Боярська забрала свого коханого Максима Матвєєва від дружини, теж актриси Яни Сексте, з якою він грав на одній сцені і прожив у шлюбі близько року. Боярська та Матвєєв одружилися у 2010 році, живуть щасливо та виховують двох синів.

Тетяна Навка – особисте життя

Олімпійська чемпіонка з фігурного катання Тетяна Навка – тричі розлучниця. Свого колишнього чоловіка та тренера Олександра Жуліна вона відбила у його тодішньої дружини та колишньої партнерки з фігурного катання Майї Усової. Шлюб Жуліна та Усової тривав уже 14 років і у сім’ї виховувалася дочка. Наступною жертвою розлучниці став відомий артист Марат Башаров, який у 2006 році танцював з нею в парі в телевізійному шоу «Зірки на льоду». Марат пішов від громадянської дружини, яка заради нього прийняла іслам та народила коханому дочку. Слід зазначити, що цю дружину Башаров свого часу відбив у приятеля. Роман Башарова та Навки тривав недовго. 2010 року фігуристка познайомилася з Дмитром Пєсковим, прес-секретарем російського президента. Пісків був одружений, і свої стосунки закохані приховували. 2014 року у пари народилася донька. Пісков пішов від дружини і в 2015 році одружився з Навкою.

Христина Асмус – особисте життя

Зірка «Інтернів» актриса Крістіна Асмус та зірка Comedy Club Гарік Харламов довго приховували свої стосунки – адже Гарік був одружений. У результаті він залишив свою дружину, з якою був разом сім років і одружився з Христиною. У шлюбі народилася дочка, але у 2020 році пара розлучилася.

Як говорить народна мудрість – серцю не накажеш. І всупереч ще одному утвердженню тієї ж мудрості, на чужому нещасті своє щастя збудувати все-таки можна.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.