Не від Балана: фото вагітної Тіни Кароль схвилювало мережу – з круглим животиком не поп-діва, а мила булочка

Українська поп-діва Тіна Кароль завдяки своєму таланту здобула серця тисяч шанувальників. Особистим життям співачки слухачі цікавляться не менше, ніж творчістю

Сина Веніаміна співачка народила 18 листопада 2008 року. Тоді вона була найщасливішою жінкою, адже поряд був коханий чоловік Євген Огір та новонароджений син. Як повернеться доля цієї родини, тоді ніхто навіть не міг подумати. У 2013 році Тіна Кароль втратила чоловіка, а її син Веня люблячого батька.

Ще вагітною Веніаміном, співачка знялася у фотосесії з круглим животиком. Зйомка журналу VIVA! проходила під штампом “Цілком таємно”. На восьмому місяці Тіна виглядала чарівно, вагітний животик надав співачці ще більше жіночності. Ці фото досі розчулюють шанувальників Тіни Кароль.

Вагітна Тіна Кароль
Вагітна Тіна Кароль

Після смерті чоловіка Тіна Кароль багато років була одна, вона дуже боляче переживала свою трагедію. Лише кілька років тому співачка зізналася одному зі ЗМІ, що готова відкрити серце для нових стосунків. Це визнання на тлі чуток про бурхливий роман української діви з Даном Баланом викликало фурор. Окрім того, співачка розкрила своє бажання стати мамою дівчинки. Цікавою є реакція сина Веніаміна з цього приводу, за словами співачки, він ставиться нейтрально, але зірка сподівається, що Веня незабаром сам захоче сестричку. Чутки про роман молдавського мачо Дана Балана та української зірки Тіни Кароль завзято тримаються в новинах. Але ніхто із сторін не підтвердив інформацію, але й не спростував, що ще більше підігріває інтерес до можливого роману.

Прихильники і зараз не кидають своїх мрій про те, що Тіна Кароль народить доньку від Дана Балана і вони нарешті будуть разом. Цим і пояснюється така популярність фото вагітної Тіни Кароль.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.