Екс-холостячка Ксенія Мішина приголомшила подробицями перших днів війни: рятувалася разом із Еллертом

Українська актриса Ксенія Мішина стала широко відома публіці після участі у шоу "Холостяка". Як змінилося життя української красуні у воєнний час?

Сьогодні в ефірі каналу СТБ талановита акторка дала інтерв’ю Григорію Решетнікову. Ведучий не соромився ставити особисті запитання, а Ксенія Мішина була відвертою.

https://www.youtube.com/watch?v=k3xdJzp8g7Y

Перше питання було про те, де застала війна актрису. Її відповідь була емоційною, акторка ніби повернулася в день 24 лютого:

Ми з сином були в аеропорту, збиралися на відпочинок у Дубаї. У мене була перерва між проектами. Наш літак скасували, а потім почалися вибухи. Ми чули їх чітко, але не розуміли, що відбувається, не надавали значення цьому. Почалася евакуація. Я впала в ступор, коли всі тікали з приміщення. На вулиці було дуже холодно. Я зателефонувала до таксиста, який нас привіз, і мені пощастило, що він ще знаходився в аеропорту.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з Олександром Еллертом
Ксенія Мішина розповіла про стосунки з Олександром Еллертом

За словами актриси, вони з сином повернулися додому і вирішили поспати, але після гулу літака біля вікна (Мішина живе на останньому поверсі висотки) вони чітко вирішили, що треба їхати. Першим того дня їй зателефонував Олександр Еллерт. Нагадаємо, що пара нещодавно розлучилися, за словами актриси стосунки давалися важко, вона не витримала емоційних гойдалок.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт більше не разом
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт більше не разом

Але того дня, перший день повномасштабного вторгнення Росії в Україну, перестало мати значення все, що було до цього. Вони разом виїжджали з Києва, разом зняли будиночок у Буковелі. Якийсь час вони жили втрьох. Фанати думали, що пара знову разом. В інтерв’ю Ксенія Мішина зізналася:

Ми не разом, я не знаю, де і з ким зараз Сашко.

Із заходу України доля завела акторку із сином до Бельгії, де знімалася у головній ролі у серіалі. Наразі Мішина з десятирічним сином Платоном повернулися до Києва.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.