Все-таки стрижка змінює зовнішність людини: фото Кароль, Лорак та інших зірок, які довірилися перукарю

Як виглядають знаменитості після кардинальних змін зачіски. На фото Тіни Кароль, Ані Лорак, Олени Кравець та Ілони Гвоздьової можна наочно подивитися, як змінюється обличчя за допомогою стрижки.

Кардинально змінювати сценічний образ – справа звична для знаменитостей. На їхньому прикладі можна побачити, як може стрижка змінити зовнішність будь-якої людини. Співачки, телеведучі, танцівниці та інші знаменитості часто змінюють колір волосся, стиль, експериментують із довжиною волосся.

Якщо подивитися на архівні фото співачки Тіни Кароль, ми побачимо її з короткою стрижкою, модною і цього літа. Коротке волосся робить обличчя Кароль ще більш відкритим і вигідно підкреслює риси обличчя. Зараз Тіна Кароль носить середню довжину волосся, воно завжди красиво укладене або розпущене. Така зачіска дуже личить співачці, вона робить її максимально жіночною.

Тіна Кароль з різними стрижками
Тіна Кароль з різними стрижками

Кілька років тому співачка Ані Лорак, що втекла, показалася з ультракороткою стрижкою. На фотографіях вона вразила довжиною волосся, адже раніше воно у неї було довге, красиве і густе. Як виявилося, для зйомки вона використовувала перуку, проте ми можемо чітко помітити зміни.

Ані Лорак із різними стрижками
Ані Лорак із різними стрижками

Минулого року учасниця студії “Квартал 95” Олена Кравець також здивувала кардинальними змінами зачіски. Як розповіла сама артистка, їй захотілося чогось нового. Боб-каре вигідно відкриває обличчя і робить актрису молодшою за свій вік, хоча деякі прихильники розкртитикували її.

Олена Кравець із різними зачісками
Олена Кравець із різними зачісками

Співачка Настя Каменських продемонструвала шанувальникам свої зміни за допомогою перуки. На фото у неї ультракоротка стрижка з чубчиком, а волосся стало білявим. Насті дуже пасує, стала схожою на Шерліз Терон.

Настя Каменських здалася з іншою стрижкою
Настя Каменських показалась з іншою стрижкою

Танцівниця Ілона Гвоздьова теж зважилася на зміни у зовнішності за допомогою стрижки. Їй набридло довге волосся, каре дуже освіжило образ переможниці шоу “Танці із зірками”.

Ілона Гвоздєва показала себе з іншою стрижкою
Ілона Гвоздьова показала себе з іншою стрижкою

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!