Як виглядає мама турецького красеня-актора Бурака Озчивіта з “Величного століття” і ким вона працює

Відомий актор з "Величного століття" Бурак Озчивіт дивує своєю надзвичайно красивою зовнішністю. Шанувальників цікавить, на кого схожа знаменитість і як виглядають його батьки.

Знаменитий турецький актор Бурак Озчивіт полонив серця мільйонів шанувальниць, і не тільки в Туреччині. Його приваблива зовнішність, чарівність та харизма не може залишити байдужими нікого з глядачів незалежно від віку. Бурак Озчивіт знайомий українським фанатам завдяки серіалу “Величне століття”, де він чудово зіграв красеня Балі-бея. Про Бурака відомо, що він народився у простій сім’ї, батьки – підприємці, батько Бюлент має невелике кафе в Туреччині. У сім’ї актора навіть натяку немає на зв’язок у модельній індустрії чи кіно. Озчивіт здобув популярність виключно завдяки завзятості та працьовитості. До речі, батько був першою людиною, яка підтримувала Бурака в модельній сфері.

Сім'я Бурака Озчівіта
Сім’я Бурака Озчивіта

Його маму звуть Джейхан, вона домогосподарка, все життя займається створенням затишку в будинку та вихованням дітей. Бурак має молодшу сестру, таку ж красуню. Якщо подивитися на батька, можна точно визначити, на кого схожий актор. Але й мамині риси ясно дають знати себе у зовнішності знаменитості. До мами актор відчуває ніжні почуття, глибоко поважає та оберігає. Мама Джейхан надзвичайно вишукана жінка, її риси обличчя одночасно привабливі і заворожуючі. Відомо також, що в актора є син, адже Бурак кілька років одружений із актрисою Фахріє Евджен, яка виконувала головну роль у серіалі “Корольок – пташка співуча”. Швидше за все, син буде таким же красенем, як його знаменитий батько. У Туреччині актор має свій ресторан, назва його в перекладі означає “Балі-бей”. Актор часто там буває, тому в ньому багато відвідувачів, усі хочуть хоч одним оком подивитися на господаря. Також у Озчивіта є велика аудиторія в Інстаграм – понад п’ятнадцять мільйонів підписників.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.