Віталій Кім чесно розповів в інтерв’ю, як йому вдається триматись перед народом, коли хочеться плакати

Віталій Кім, голова Миколаївської ОВА, з перших днів війни став улюбленцем мільйонів українців. Легкий, впевнений, спокійний він надавав сили багатьом читачам його телеграм-каналу.

Чим займався Віталій Кім до державної посади і що ховається усередині, розповів в інтерв’ю Даніелю Салему. Ми знаємо, що сім’я Кім має ресторанний бізнес, ним займається дружина Віталія, Юлія. Також він розвивається у агросфері. Віталій Кім прийшов у політику лише заради того, щоб змінити своє місто на краще. Наразі, коли обстріли Миколаєва відбуваються методично і щодня, Віталію Кіму особливо боляче насамперед за людей. Він вважає людей головною цінністю рідного міста. А ті руйнування, які приносять російські солдати, його ще більше злять. Віталій Кім не сумнівається у перемозі України, вважає себе гордим тим, що живе у Миколаєві. За його словами, навіть одесити із подивом усвідомили, що вони перебувають за спиною молодшого брата. Одеса допомагає Миколаєву всім, чим може. Віталія Кіма було нагороджено Орденом імені Богдана Хмельницького. Його фото з ногами на столі у своєму кабінеті облетіло весь інтернет та стало мемом.

Фото Віталія Кіма облетіло весь інтернет
Фото Віталія Кіма облетіло весь інтернет

На запитання про те, який Кім у злості, Віталій сміючись, розповідає, що довго не думає, не розмінюється на дрібниці. Раніше він займався бойовими мистецтвами, і тому він у багатьох суперечках використав свою перевагу у силі. Але це було у минулому, звичайно. Зараз до рукоприкладства не доходить, але Кім намагається керувати своїми емоціями  навіть у стресових ситуаціях. Його фраза “Доброго вечора, ми з України” стала крилатою, хоч і не він її творець. Глава Миколаївської області поділився, що його дуже пронизує до глибини душі патріотичні ролики, от переглядаючи їх, він може і сльозу пустити.

Віталій Кім - зразковий сім'янин
Віталій Кім – зразковий сім’янин

Віталій Кім обожнює свою сім’ю – дружину та трьох дітей. Але вони зараз далеко. Сумувати довго не доводиться, адже щодня війна приносить нові виклики та проблеми, які потребують негайного вирішення. Відпочивати під час війни, набиратись сил йому допомагає їзда на мотоциклах, а також природа.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.