Подорож у минуле: про що були перші пости в Інстаграм Наді Дорофєєвої, Тіни Кароль, Камалії та інших

Сучасні технології дозволяють хоч на кілька хвилин поринути у минуле, це звичайно не машина часу, але одним оком подивитися, що наші улюблені зірки постили в соцмережах п'ять чи десять років тому нам дозволяє Інстаграм.

Надя Дорофєєва

У 2010 році під егідою продюсера Потапа було створено музичний колектив “Время и стекло”, у ньому перебували на той час невідомі Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній. Першу популярність дуету принесла пісня “Так випала карта”. Тепер ці двоє займаються сольною кар’єрою. Зрозуміло, що життя співачки за дванадцять років круто змінилося. В Інстаграм у Наді понад чотири тисячі публікацій, але ми набралися терпіння і таки дійшли до початку. Першу посаду Дорофєєвої опубліковано 15 жовтня 2011 року. Він не підписаний, а на фото зображено інтер’єр зі столиками та гарною лампою. Але цікавішими, на наш погляд, є коментарі під ним.

Там фанати листуються між собою, розповідають про реалії. Наприклад, дівчина пише, що їй спокою не дає карантин у 2019 році, а інша відповідає з 2022 року, що краще б був карантин, а не війна. Справжня подорож у минуле.

  • Ого скільки тут таких як я 21.06.22.
  • 25.05.22. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА.
  • Уууу, а я та думала, що тут немає кінця.

У 2011 році Дорофєєва постила кумедні фото того, що бачить довкола. На одному з них ми бачимо її напарника Позитива, з лаконічним жартівливим підписом “Газманов”.

Архівне фото зі сторінки Наді Дорофєєвої
Архівне фото зі сторінки Наді Дорофєєвої

Тут фанати сумують з приводу розпаду дуету “Время и стекло”

  • делает вид, что шарит за время и стекло.
  • Я з 2020 время и стекло розпалося я плачу.
  • 10 років тому давайте лайками закидаємо, скільки нас тут.

Тіна Кароль

В українській поп-діви Тіни Кароль трохи менше постів – лише трохи більше 1300 публікацій. На першій фотографії в Інстаграм Тіна Кароль знята в ліжку з ручкою та блокнотом. Співачка поділилася віршами, присвяченими своєму чоловікові, що пішов, Євгену Огіру. Ця посада датується 6 листопада 2014 року. Цікаво, що до вересня 2017 року всі фото Тіні Кароль у чорно-білому кольорі.

https://www.instagram.com/p/vDsAgegfqT/

Вірні підписники, які листали стрічку вниз, залишають тут свої послання:

  • 08.07.2022. Найсильніша, найчарівніша жінка. З самого детства мого, найулюбленіша співачка, з тих пір, як здобула перемогу на “Караоке на майдані”.
  • Горді що ти Українка.
  • Перша фотка Тіни.
  • Ви просто НЕЙМОВІРНА.

Камалія

Найбагатша співачка України Камалія останнім часом активно публікується у соцмережах. У її інстаграмах понад дві тисячі постів. Найпершу посаду Камалії датовано 29 травня 2013 року. На фото вони разом із чоловіком Мохаммадом Захуром йдуть вулицею Лондона. Через кілька місяців у родини мільярдерів з’являться двійнята Арабелла та Мірабела. Пара виглядає щасливою та впевненою. Але на фото не видно округлого животика у Камалії, може це старі фото?

  • Nice.
  • 27.11.19. Долистал.
  • перед пологами двійнят за 4 місяці)) турне.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!