Оля Полякова ошелешила Настю Каменських подробицями стосунків з її чоловіком Потапом: “Мені ставив Льоша!”

Відома українська співачка Оля Полякова у коментарях до нової публікації Насті Каменських в Інстаграмі здивувала подробицями своїх стосунків з Потапом.

З початком повномасштабної війни в Україні мільйони українців роз’їхалися по всьому світі, не стали винятком зірки вітчизняної сцени. Суперблондинка Оля Полякова перші кілька днів перебувала в країні, проте незабаром вирішила виїжджати за кордон разом з доньками та мамою. Артистка зупинилася у Франції, де їй дала прихисток близька подруга – російська блогерка Ніка Білоцерківська, що публічно виступила проти дій рф однією з перших.

Трохи відійшовши від такого тяжкого емоційного потрясіння, співачка стала робити те, що вміє робити найкраще, тільки тепер на користь батьківщині – Оля почала давати благодійні концерти, збираючи кошти на потреби біженців, захисників і не тільки.

Оля Полякова у патріотичній сукні заспівала за Україну
Оля Полякова приголомшила Настю Каменських подробицями відносин з Потапом

Потапу та Насті Каменських пощастило особисто не застати ранок 24 лютого в Україні – кількома днями раніше подружжя разом зі своїми мамами виїхало у справах та на відпочинок до Іспанії. Саме там вони й зустріли війну. Крім благодійної діяльності, Настя знаходить сили писати нові хіти. Звичайно, про те, про що болить серце.

У своєму Інстаграмі Каменських анонсувала прем’єру україномовної пісні “Коли мине війна”:

Пісня про кохання, що живе поза часом і простором. Завтра, – лаконічно написала дружина Потапа.

Першою в коментарях відзначилася зіркова подруга співачки Оля Полякова, яка дала зрозуміти, що досить близько спілкується з Потапом, адже він удостоїв її честі почути новий твір дружини ще до релізу:

Я чула її. Мені ставив Льоша! Це супер хіт! Я тебе вітаю!

Оля Полякова приголомшила Настю Каменських подробицями відносин із Потапом
Оля Полякова приголомшила Настю Каменських подробицями стосунків з Потапом

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.