Могилевська, Сумська, Астаф’єва та інші знаменитості, які поховали близьких людей під час війни

Повномасштабна війна на території України триває вже понад 5 місяців. За цей час тисячі українців втратили близьких людей. Знаменитості не виняток.

Хто з українських зірок пережив тяжку втрату під час війни, читайте у нашому матеріалі.

Ольга Сумська

Знаменитості, що втратили близьких людей під час війни: Ольга Сумська
Знаменитості, що втратили близьких людей під час війни: Ольга Сумська

На третій день після початку повномасштабної війни в Україні пішла з життя мати відомої української артистки Ольги Сумської 88-річна Ганна Сумська. Жінка пережила Другу світову війну, але не змогла пережити новину про початок війни в Україні. Незважаючи на обстріли та прильоти, жінку поховали гідно на Байковому цвинтарі у Києві.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська святкує день народження з коханим чоловіком
Знаменитості, що втратили близьких людей під час війни: Наталія Могилевська

Відома українська співачка Наталія Могилевська втратила родича через обстріл Маріуполя. Загинув рідний дядько артистки Олександр. Водночас був повністю зруйнований його будинок, куди щоліта їздила Наталя у дитинстві. Могилевська зізналася, що їй навіть не вдалося поховати дядька, забрати його тіло з Маріуполя було неможливо. Чоловіка поховали у його дворі місцеві жителі.

Маша Полякова

Маша Полякова
Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Маша Полякова

Дочка відомої співачки Олі Полякової Маша втратила через війну свою близьку подругу. Машину з дівчиною, її матір’ю та молодшою сестрою розстріляли окупанти, коли вони намагалися евакуюватись із Київської області.

Андрій Бідняков

Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Андрій Бідняков
Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Андрій Бідняков

Відомий телеведучий Андрій Бідняков під час війни втратив маму, яка мешкала у Маріуполі. Жінка хворіла, але померла, не витримавши сильного стресу.

Даша Астаф’єва

Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Даша Астаф'єва
Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Даша Астаф’єва

Співачка та актриса Даша Астаф’єва у березні зізналася, що втратила рідну бабусю. Через воєнні дії дівчина навіть не змогла поховати бабусю. Зробили це чужі люди.

Оля Цибульська

Оля Цибульська
Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Оля Цибульська

Співачка Оля Цибульська через війну втратила близького друга та колегу Каріма Гуламова. Саме він допоміг її батькам евакуюватись із окупованого Ірпеня. Карім був телеведучим на телеканалі “М2”, але з початку війни він вступив до лав ЗСУ. Чоловік загинув на фронті.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.