Хто одружений з Аллою Мазур, Марічкою Падалко, Лідією Таран та іншими телеведучими 1+1: викриття століття

Відомі телеведучі каналу 1+1 знайшли своє місце під сонцем. Їхні чоловіки підтримують своїх половинок сильним плечем, але залишаються в тіні слави.

Алла Мазур

Відома ведуча, яка зробила відчутний внесок у розвиток української журналістики, культури, медіа, володарка восьми статуеток “Телетріумф”. Саме вона стала ведучою першого випуску новин 1 січня 1997 року. Також Алла Мазур була нагороджена Орденом княгині Ольги ІІ ступеня за особистий внесок у державний розвиток. Наразі вона ведуча недільної передачі “ТСН.Тиждень”.

Алла Мазур - приклад стійкості та сили духу
Алла Мазур – приклад стійкості та сили духу

Для багатьох українців ведуча стала прикладом незламності, адже пережила онкозахворювання. Незважаючи на активну соціальну позицію, особисте життя ведуча майже не висвітлює. Відомо, що у віці 42 роки вона народила сина Артема, зараз йому чотирнадцять років. Ім’я батька дитини Алла не розкриває. Довгий час багато глядачів вважали за чоловіка ведучої Роберта Опаленика.

Алла Мазур з батьками та сином
Алла Мазур з батьками та сином

Поки в одному інтерв’ю вона не зізналася, що її син носить прізвище батька, а на одному з фото з хлопчиком у мережі точно видно, що прізвище його Бондаренко. Хто батько Артема та чоловік Алли Мазур доводиться лише гадати, адже це одне з найпоширеніших прізвищ в Україні.

Марічка Падалко

46-річна Марічка Падалко ведуча ТСН. Заміжня вдруге, про першого чоловіка нічого не відомо. З 2010 року одружений з Єгором Соболєвим, він народний депутат України, журналіст. Подружжя виховує трьох дітей: Михайла, Марію та Катерину. Відомо, що наразі чоловік Марічки Падалко став на захист України проти російських загарбників. Його батьки живуть у росії, але вони не спілкуються.

Єгор Соболєв - чоловік Марічки Падалко
Єгор Соболєв – чоловік Марічки Падалко

За словами Соболєва, він лютує від того, що його батьки переживаючи за нього особисто зовсім не думають про долю України, де живуть їх син із невісткою та онуки. Після Ірпеня Соболєв взагалі припинив спілкування з батьками, прокляв їх країну та їх самим. Вибачити зможе лише після того, як вони покаються за себе та свою країну.

Лідія Таран

Затребувана ведуча в медіаіндустрії, завжди гарна та елегантна Лідія Таран, ведуча ТСН на 1+1. Її називають найрозумнішою білявкою на телебаченні. Її особисте життя насамперед пов’язане з ведучим розважальних шоу Андрієм Доманським. Одружені вони ніколи не були, але у них народилася дочка. Цю подію ведуча вважає найкращою у своєму житті.

Лідія Таран та Андрій Доманський
Лідія Таран та Андрій Доманський

Розлучилася пара з ініціативи Доманського, різко, швидко та дуже боляче для Лідії Таран. Вони розлучилися більше десяти років тому, але заміж білява красуня так і не вийшла. Лідія не шукає собі пригод чи кохання, вона виховує доньку, будує кар’єру. Можливо вона і зустрічається з кимось, але воліє не розголошувати це.

Валентина Хамайко

Ведуча “Сніданок.Вихідний” одружена вже шістнадцять років. Разом з чоловіком, бізнесменом Андрієм Оністратом вони пережили багато труднощів. Пара зізнається, що були думки навіть про розлучення. Низка неприємностей мало не вибила землю з-під ніг: втрата бізнесу Андрієм, звинувачення в розкраданні коштів, смерть отця Валентини, захворювання на рак мами. Крім того, виховання трьох дітей та домашній побут був повністю на Валентині.

Валентина Хамайко одружена з бізнесменом
Валентина Хамайко одружена з бізнесменом

Перестало вистачати грошей на життя і Валентина вирішила повернутися на роботу. Нагромаджені образи не давали нормально жити. За словами ведучої, налагодити стосунки вдалося лише після довгої чесної розмови. У 2018 році у пари народилася четверта дитина – син Андрій. Тоді Хамайко схвилювала всіх виходом в ефір буквально другого дня після пологів.

Соломія Вітвіцька

42-річна ведуча ТСН родом із Львівської області. З 2013 року була одружена з Владом Кочатковим, але у 2021 пара оголосила про розлучення. Вони тихо, навіть друзі не знали про це, продали спільну квартиру, поділили гроші навпіл та розійшлися без скандалів. Що зараз відбувається у особистому житті ведучої тримається у секреті. Проте відомо, що колишній чоловік вітав із днем народження Соломію, а після початку повномасштабної війни пішов служити до ЗСУ.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком
Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.