Ані Лорак розсталася з Єгором Глєбом і повернулася до екс-чоловіка Мурата: турецька родина возз’єдналася

Опальна українська співачка Ані Лорак схоже возз'єдналася зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу у Туреччині та привезла туди їхню доньку Софію.

Ані Лорак була одружена з Муратом Налчаджиоглу до 2019 року. Після розлучення вона закрутила роман із саунд-продюсером Єгором Глєбом. Він молодший за співачку на цілих 14 років і є колишнім чоловіком української співачки Таянни. Історія Ані та Єгора здавалася гарною, поки не стало відомо, що після трьох років стосунків закохані розсталися.

Після розставання поповзли неприємні чутки про те, як все було насправді. Нібито Ані Лорак не цікавила Єгора Глєба як жінка і була потрібна йому тільки через її гроші, а коли в неї почалися труднощі із заробітком через війну в Україні та її неоднозначну позицію з цього приводу, коханий зірки зібрав речі і поїхав до Америки без неї.

Ані Лорак покинув Єгор Гліб, поки її колишній чоловік забезпечує молоду пасію.
Ані Лорак розлучилася з Єгором Глєбом і повернулася до колишнього чоловіка Мурата

Коли стосунки з Єгором зійшли нанівець, Ані Лорак відлетіла до Туреччини до свого колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу разом із дочкою. Але близьке оточення екс-подружжя стверджує, що їхнє возз’єднання не несе любовного характеру і зараз співачку з турком пов’язує лише дружба та турбота про спільну дитину.

Нагадаємо, Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу познайомилися на турецькому курорті. Чоловіком та дружиною вони стали у 2009 році. 2011 року у них народилася дочка, яку вони назвали Софія. Турок часто супроводжував артистку на публічних заходах, а фанати вважали їхню родину ідеальною, однак у результаті зірка покинула чоловіка після його регулярних зрад, які стали надбанням громадськості.

Як бачить білий чоловік і дочка Ані Лорак
Ані Лорак розлучилася з Єгором Глєбом і повернулася до колишнього чоловіка Мурата

Поки шанувальники пари мріють про те, що вони помиряться і знову будуть разом, Мурат уже будує сім’ю з новою коханою. Вона набагато молодша за нього і теж виховує дитину від колишнього обранця. У 2021 році колишній чоловік Ані Лорак зробив пропозицію руки та серця коханій, яку вона прийняла та офіційно стала його нареченою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.